Érkezik a 256GB-os Galaxy S20 FE Magyarországra!


Aki olvasni szokta a külföldi képviseletek oldalait, az tudhatja, hogy tegnap startolt el a Galaxy S20 FE 5G 256GB-os változatának értékesítése az Egyesült Államokban. Talán ezen jelenségre vezethető vissza az a baki, amivel csütörtök óta szembesülhetnek a magyar látogatók, miszerint frissítésre került a termék aloldala. Hamar utánajártunk, hogy valóban kapható lesz-e az 5G-s variáns (mondjuk valamelyik szolgáltatónál, ami képes a gigabites netre?!), azonban csak egy hiba folytán történt kiírásra, amelynek helyesbítésén már munkálkodik a weboldal karbantartó csapata. Ezzel egyidejűleg megfigyelhető, hogy a 256GB-os ROM opció is feltűnik a ROM választékban, ami már egy fokkal érdekesebb jelenség!

Szeptember végén, amikor az előrendelési időszaka zajlott a készüléknek, akkor belistázásra került – többek között – a Media Markt üzletlánc kínálatába a 128GB mellett a 256GB-os is. Napokkal később azonban levették a választékból. A döntés hátterében valószínűleg az állhatott, hogy megduplázódott volna a raktárkészlete a termékcsaládnak, amiből alapvetően nagyon sok színvariációt hoztak el már a nyitánykor. A megszokott 3-4 szín helyett nála 6-ot tartottunk számon, melyből hirtelen lett volna 12, ami mögé azért logisztika is kell. Másrészről, nincs biztosítva, hogy minden méretet és színt ugyanolyan népszerűséggel keresnek.

Szintén rákérdeztünk, hogy elírás történt-e vagy ez már helytálló tény:

A 4G-s, 256GB-os készülék a napokban lesz elérhető a kiskereskedelmi partnereknél (open marketen), 274 990 Ft ajánlott fogyasztói áron.

kaptuk válaszuk a Samsung Magyarországtól.

Egyelőre még a hazai képviselet oldalára nem került fel, hogy pontosan mely kiskereskedelmi partnerekhez érkezik meg a nagyobb tárhellyel szerelt változat, aminek különlegessége az lesz, hogy 8/256GB-os RAM/ROM-mal vértezik fel. Nem sokkal lesz drágább, mindössze 25 ezer forinttal, mint a 6/128GB-os kondíciója. Tippre a Média Markt hálózatába érkezhet meg, ahova korábban befuthatott volna, viszont amint lesz megerősítés, frissítjük a bejegyzést!

Képernyőfotó a Samsung Magyarország aloldaláról.
Forrás: Samsung | Kreálta: Galaxy Világa

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.