Nem esik ki a fülből, de prezentálják is!


A Samsung abszolút büszke a termékeire. Ez így van jól. Azonban előfordul az, hogy akadnak olyan nézetek/tévhitek, melyeket csak bizonyítékokkal tudnak lerombolni. Ilyen mondjuk az, ami a Galaxy Buds Live formabontó külsöjéhez kapcsolódik, ami egy babot idéz meg első ránézésre. Miután lelepleződött egyből beindult a rosszindulatú mémgyár körülötte, viszont nem illik a formatervére rosszat mondani, mert amit ígérnek, azt bizony hozzák. A dél-koreai vállalat afféle „Buds Live Challange”-et hirdetett, melynek lényege abban merülne ki, hogy vesznek különféle helyzeteket, amikben megvizsgálják a „baboknak” a tartósságát a fülkagylóban.

Az első megmérettetésnek a „B-Boy Dancing” címet adták, amit más néven breakdancenek is hívhatnánk. Az egyik leg akrobatikusabb táncformáról van szó, amire az erőteljesség szócska simán ráaggatható, hiszen a ’70-es évekhez képest hatalmas változáson esett át. A táncosainak a gravitációval is fel kell venniük a harcot, ha a látványos mozdulatokra szeretnének rámenni. Magyarországon először Fenyő Miklós egyik dalában mutatkozott 1983-ban, de hazai pályáról hoznak anyagot a dél-koreaiak.

Mutatnám a végeredményt, melyek mindegyikében ott maradt a fülben mindkét egység. Ha valaki kételkedne, akkor majd ezután nem fog!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.