Megtudtuk, mely színekben érkezik a 256GB-os Galaxy S20 FE


A hónap elején számoltunk be arról, hogy Magyarországot se kerüli el a Galaxy S20 FE 256GB-os változata. A hazai képviselet az előrendelési időszakból kizárta a nagyobb tárhely opciót, holott akad olyan üzlethálózat, ahol ideiglenesen feltűnt a kínálatában; azonban, hogy (valószínűleg) ne teremtsen a kezdetekben házon belül konkurenciát, inkább a mellőzték. A termék hat színben debütált, melyből mindegyiket elhozták a magyar piacra, amire korábban egyetlen okostelefonnál se volt precedens – maximum néhány hónapos csúsztatással. Talán ezért is állhattak el az erősebb modelltől, mivel azzal már 12-re növekedett volna a választák, ami nem kevés raktárkészlet kapacitást jelent egy forgalmazónak, ha az egyes kondíciókból nagyobb készletet szeretne tartani.

Azóta megérkezett a 8/256GB-os változat, ami ugyanúgy az Exynos 990 lapkakészlettel lett felvértezve. Úgy gondoltuk, hogy rákérdünk a Samsung Magyarországnál, szintén lehet-e számítani mind a hat színopcióra, ugyanis a héten csak a Ködös Kék változat érkezett meg a Samsung Experience Store-okba, amiből arra következtethetnénk, hogy csak a népszerűbb színek felé nyitnak – afféle biztonsági játékból fakadóan.

A Galaxy S20 FE 256GB-os változata feltűnt a Samsung márkaboltokban.
Forrás: sestore.hu

Nincs erről szó, ugyanis abszolút pozitív válasz érkezett:

Igen, mind a hat színben elérhető lesz a 256GB-os változat.

kaptuk válaszul a hazai képviselettől.

A dupla tárhellyel ellátott variáns ára nem sokkal magasabb, hiszen, míg az alapmodellt 249 990 Ft-ért árulják, addig a 256GB-ost 274 990 Ft-ért. Megéri a felárat, mivel 2GB-tal nagyobb gyorsítótárral szerelték, ami időtállóbb tud lenni.

Nem ez az első alkalom a közelmúltból, hogy a Samsung Magyarország már piacon lévő termékből nagyobb ROM változatot hoz el a hazai érdeklődőknek. Nagyjából félhónapja jelent meg a Galaxy A21s és a Galaxy A31-ből a 128GB-os kiszerelésben, ami azért meglepő húzás, mivel mind a kettő már tavasz óta a kínálat részét képezi. Azt várta volna az ember, hogy már inkább a 2021-es évre készülnek rá, azonban a belépőszintre is odafigyelnek, ami érthető, mivel a legkelendőbb termékek között kapott helyet a páros

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.