Sport tevékenységre fókuszál a Galaxy Watch Active 2 frissítése

Nem lehet panasz a Samsung okosóra kínálatára, ami mondhatni teljes egészében lefedi az emberek igényeit, mind szoftveres megoldások terén, mind pedig külsőben. A Galaxy Watch Active 2 már túl van az 1 éves életciklusán. Nagyon jó húzás volt, hogy külön választották a tradíciónális vonaltól és brandet építettek rá. Fókuszba helyezték a sportot, amit okosmegoldásokkal tesznek hobbivá. Ha pedig valakinek számít az elegancia, akkor ott a rozsdamentes acél változata, ami abszolút megállja a helyét az előkelő körökben is.

Az okosórákra ritkában érkezik frissítés, kortól függetlenül, azonban most mégis viszonylag hamar futott be a Galaxy Watch Active 2-re. Ugye ősz elején ruházták fel a Galaxy Watch 3 egyes képességeivel, azonban azóta befutott az is, amivel még inkább hangsúlyba kerülnek szavaim, azaz, hogy a sport van a középpontjában. Verziószámban nincs változás, ám több hasznos funkciót kapott, melyek között helyet foglal azon képesség, hogyha összepárosítjuk az órával a headsetünket, akkor hangvezérlés formájában hallhatjuk az utasításokat. Ide kapcsolódik azon újdonság is, mely szerint összegzi az edzési adatokat.

Ezeken felül stabilizálták a szoftvert, amivel szerintem eddig se volt sok probléma, illetve kikapcsolták az AOD módban a másodpercmutató mutatását – bár hozzátenném, hogy eddig se tűnt fel, hogy mutatná, mert sose használom ebben.

A frissítés már telepíthető, hiszen múlt héten kiadásra került mind a kisebb, 42mm-es, mind a nagyobb, 45mm-es modellre. Egyelőre az eSIM kártyás óráknak még várniuk kell, mert nincs közelben a szoftverújdonságnak a befutása. Általában két hétnél hosszabb a várakozási idő, de ne legyen igazunk! De úgy is igazunk lesz!

A Galaxy Watch Active 2 Thom Browne kiadásának fotója.
Forrás: Samsung

Buildszám: R820XXU1CTJ5 | R830XXU1CTJ5
Tizen-verzió: Tizen 5.5.0.1
Kiadás dátuma: 2020-11-11


Alább olvashatók az újdonságok:

  • Ha órával edz, akkor a hangvezérlés a mobileszközhöz csatlakoztatott headseten keresztül fog működni.
  • Adjon hozzá az összesített adatokkal és a pulzussal kapcsolatos hangvezérlést a Futás/Biciklizés Auto. körhöz.
  • A felhasználói felület frissítése
    (Az AOD képernyőn nem jelenik meg másodpercmutató.)
  • Stabilabb és megbízhatóbb rendszer

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.