Elegáns bőrtok érkezett két kiemelt termékhez


A Samsung Electonics tartozékokért felelős részlege nem ül tétlenül a babérjain, ugyanis több hónappal az ősz eleji Unpacked Event-sorozat után piacra dobott egy roppant mód elegáns tokvariánst két csúcskategóriás termékéhez. Név szerint, a Galaxy Z Fold 2 5G-hez, illetve a Galaxy Buds Live-hoz. A borítások különlegessége ott mutatkozik, hogy mind a kettő készülék immáron akár bőrtokban is tündökölhet. Önmagában ez nem akkora szó, hiszen már alapvetően létezett leather cover-je, azonban van csavar.

A Galaxy Z Fold 2 5G barna és fekete bőrtokban.
Forrás: Samsung

Kezdeném a sort a Galaxy Buds Live-val, ami egy vezeték nélküli fülhallható, azaz nem okostelefon, se nem tablet, hanem egy okoskiegészítő, amit külön kell megvásárolni. A dél-koreai vállalat eddig gyári külön kiegészítőt a kiegészítőhöz nem dobott piacra, azaz csak a Thom Browne kiadásos Galaxy Z Fold 2 5G-nél, de ott a vételár eléggé megkövetelte. Most ezzel szemben elhozott a töltőbölcsőre egy komplett bőrborítást, ami megvédi az ejtésektől, illetve elegánsabbá teszi a legdrágább aktív zajszűrővel ellátott termékét. Mindezt 22 ezer dél-koreai wonért kínálják, ami cseppet se drága, hiszen 6 ezer forintért bőrt venni semmiség.

A jelenlegi legdrágább okostelefonja se maradhatott bőrborítás nélkül. Nyilván, most előttetek lehet azon cikkünk, amiben kiemeltük, hogy már pedig létezik hozzá, csak éppen az féltok. Sok panasz érte a Samsungot, hogy a külső kijelző védtelen, illetve nagyon drága a „fél” megoldás. Idehaza 24 990 Ft-ot kértek el érte a kezdetekben, azonban ez mérséklődött novemberre. Nem kellett nekik se sok, hogy belássák: kell másféle megoldás. Így született meg a flip bőrtok, ami nem csak a hátlapot védi, hanem az előlapot is. Nincs kivágás, teljesen lefedi a kisebb megjelenítőt. Két színben érhető el: barnában és feketében. A kiegészítőért 99 ezer dél-koreai wont kérnek el, azaz cirka 27 ezer forintot, mint nagyjából a szimpla megoldásért.

Mindkét kiegészítőt egyelőre csak a hazai piacra hozzák el, azonban nincs kizárva, hogy később befut Európába és Észak-Amerikába. Zárásképpen, mutatnék néhány fotót róluk:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.