Bizonyos vásárlásod mellé ajándék hordozható SSD jár


Promóciók hada köszönti az érdeklődőket november utolsó hétvégéjén a Samsung Experience Store-okban. A hét elején elstartolt a „Zöld hét”, ami arra inspirálja a vásárlás előtt állókat, hogy régi, elavult készülékeiktől bátrabban váljanak meg, amit a hazai képviselet extra kedvezménnyel díjaz. A hét második felében mellécsapódott a Black Friday-hétvége, ami tényleg nagyszerű ajánlatokkal kedveskedik; elég csak kiemelni a sorból az egyetlen napig leárazott Galaxy S20 FE-t, ami biztosan nem lesz idén hasonló árponton, vagy a Galaxy S10+-ot, ami szintén 200 ezer forint alá csökkent. Ha pedig tartozékot vásárolnátok, akkor a 20%-os kedvezménnyel számolhattok. (A hivatkozásokra kattintva informálódjatok.)

Pénteken a Fekete Péntek-őrülettel párhuzamosan egy harmadik is elrajtolt. Itt jegyezném meg, hogy a promóciók nem összevonhatók, tehát, amikor az egyik ajánlattal élni szeretnétek, akkor a hozzákapcsolódó feltételeket kell szem előtt tartani. A háromnapos „Több hely mindenre!” elképzelés azt a célt szolgálja, hogy felsőkategóriás termék vásárlásával hozzájuss egy hordozható SSD-hez, ami mindennel kompatibilis, így remek adathordozó.

A termékcsaládra nem igényelhető a 20%-os Black Friday kedvezmény, hiába tartozék – sajnos a kivételek sorát erősíti. Ha meghaladjátok a vásárlásotokkal a 250 ezer forintot, akkor a T7-es szériából egy 500GB-ost, ha pedig a 350 ezret, akkor egy 1TB-ost kaptok grátiszba. A külső tárolónál lehetőségetek van akár 1GB/s-os másolási sebességre, ha azt támogatja a másik eszköz is. Mellette fel van vértezve szoftveres és hardveres védelemmel. Abszolút remek karácsonyi ajándék lehet, így lehet elengedném a drágább készülékeknél a két előző promóciót.

Mutatnám konkrétan a tényeket:

Minimális vásárlási feltétel:Ajándék termék:Ajándék értéke:
250 000 Ft – 349 999 Ft500GB-os Samsung T7-es SSD47 990 Ft
350 000 Ft felett1TB-os Samsung T7-es SSD75 990 Ft

A promóció: 2020. november 27. és 29. között zajlik, illetve a készlet erejéig, azaz, ha elfogy a raktárkészlet, akkor sajnos előfordulhat, hogy lemaradsz róla.

Íme a hirdetménye:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.