Újabb misztikus színek debütáltak az USA-ban


Az ünnepi szezon beköszöntével a legtöbb Samsung képviselet mindent megtesz annak érdekében, hogy a vásárlóknak kedvezzen. Idén sem lesz másképp, hiszen a Samsung Magyarország egy karácsonyi meglepetéssel készül, amiről még mi sem tudunk sokat; csak annyit, amennyit az egyik eldugott aloldalukon közzétettek. Ezzel szemben az Egyesült Államokban más a helyzet, ugyanis két csúcskategóriás termékhez újabb színeket vezetnek be, hogy még egyedibbé tegyék a portfóliójukat. Hogy melyik a jobb húzás, arról majd jövőre értekezünk!

Történt ugyanis az, hogy a kínaiaknál már napvilágot látott Mystic Red színkóddal ellátott Galaxy Note20 5G kerül a színvariációjuk közé. November végéig a termék csak a Mystic Green, a Mystic Bronze és a Mystic Grey volt vásárolható, azonban exkluzív módon beépítették a kínálatukba. Jelenleg egyedi ajánlatokkal várják az érdeklődőket, hiszen 150 dollárt engednek el a végösszegből, ha pedig készülékbeszámítással élnek az ottélők, akkor akár 400 dollárral kerülhet kevesebbe a legújabb okostelefonjuk.

Nem csak a tollas csúcskategória színválasztékát frissítették fel, hanem a Galaxy Z Flip 5G-jét is. A kezdetekben a Mystic Grey és a Mystic Bronze színekben lehetett beszerezni, azonban decemberbe lépve megváltozott mindez, mivel kiegészült a Mystic White-tal. Hasonlóan a fentebbi modellhez, nála is megfigyelhető árengedmény, ha éppen trade-in kedvezménnyel történik a váltás. Mértéke már számottevőbb, hiszen akár 600 dollár maradhat bizonyos termékek után a felhasználók zsebében, ami nem hangzik rosszul.

A teljesség kedvéért mutatnám a két termék színkódját:

  • Galaxy Note 20 5G – Mystic Red: SM-N981UZRAXAA
  • Galaxy Z Flip 5G – Mystic White: SM-F707UZWAXAA

A jelenség, mármint a fehér szín egyre többszöri feltűnése, kezdi beigazolni Ross Young tweet-jét, miszerint a következő Galaxy S-szériának az alapszínei között kell ismételten emlegetnünk; ahogy az ezüstöt is. Ha belegondoltok, akkor a legutóbbi csúcskategóriásoknál jelen volt mind a kettő, hiszen előbbi a Galaxy Note20 Ultra-nál, utóbbi pedig a Galaxy Z Flip 5G-nél szerzett pozitív benyomást a felhasználók és érdeklődők részéről.

A ‘tovább mögött’ megtekinthető iJustine összegző videója arról, hogy éppen miként is néz ki a két termék csomagolása valójában.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.