Renderképeken a Galaxy A32 5G


Az év utolsó hónapja már teljes gőzzel a jövő évről fókuszál. Egyre inkább kezd körvonalazódni, hogy a Samsung az évtized elejét az 5G képes készülékek elszaporodására szenteli. Szeretnék megtartani előnyös piaci részesedésük a szegmensből! November végéig sokan úgy vélték, hogy a Galaxy A42 lehet az a középkategóriás, ami az aktuális leggyorsabb hálózati használatra lesz képes; azonban, miután megérkezett az SM-A326B típusszámú modell, egyre inkább biztosan állítható, hogy a Galaxy A32 is rendelkezni fog ilyen változattal. Noha arról nincs értesülés, hogy csak 4G-s vagy csak 5G-s érkezne, szerintünk az árérzékenységből fakadóan lesznek régiók, ahova csak az LTE variáns kerül bevezetésre, mely az SM-A325F verziószámra hallgathat.

A Voice.com oldala hozzájutva a termék CAD fájljaihoz, melyekből elkészítettél az első renderfotóit, ami alapján azt kell mondanom, hogy az év elejének az egyik legszebb középkategóriás okostelefonját várhatjuk, legalább tetszik az a fajta tervezői megoldás, amit alkalmaztak nála. Mutatnám a képet hozzá, majd folytatnám lentebb.

A Galaxy A31 5G lehetséges kinézetes.
Forrás: SamMobile

Az Infinity-U megoldást lecserélték Infinity-V kamerakivágásra. Első ránézésre az alsó káva nagyon vastagnak tűnik, ám az oldalsók jelentősen keskenyebbek lettek. A 6.5 inches panelje 20:9-es képaránnyal láthat napvilágot, viszont az optikai ujjlenyomat-olvasó nem a kijelző alá, hanem a bekapcsológomba épült; mint annak idején a Galaxy A72018-nál vagy a Galaxy Fold-nál; illetve a jelenből a Galaxy Z Fold 2-nél.

A fizikai méreteinél növekedés tapasztalható. A CAD fájljai szerint a paramétereinek sora az alábbiként festhet: 164.2 x 76.1 x 9.1mm. (A Galaxy A31-nél 159.3 x 73.1 x 8.6 mm-t tartottak számon.) Operációs rendszerét az Android 11 képezi, de ezt már lehetett sejteni.

A hátlapjánál a kameralencsék kiemelkednek. Nincs egységbe foglalás sziget formájában. A három főbb szenzorja kaphat kiemelkedést, míg a negyedik – vélhetően a makro – egybesimul a hátlappal. Felette foglal helyet – szintén „simulva” – a LED vakuja is. A SIM-tálcája bal oldalra került, nagyjából a jobb oldalon lévő hangerőgombokkal lesz egyvonalban; a Jack csatlakozást nem hagyták el, amelyből arra tudnánk következtetni, hogy az FM rádió képesség hasonlóan jelen lesz.

A hivatalos leleplezéséről és az áráról nincs egyelőre szó. Most kezdődtek meg csak a szivárgások vele kapcsolatban.

Nektek tetszik? Szerintük a 2021-es év egyik legszembarátabb hátlapja köszönhet rajta vissza!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.