Folytatódik a Zöld hét a Samsung márkaboltokban


A Samsung márkaboltokban van arra lehetőségetek, hogy meglévő készüléketeket beszámítsátok egy újba, ezáltal annak a végárát csökkentsétek. Az egész évben elérhető promóció mellett a környezettudatosság szól, hiszen az, hogy a polcotokon áll, nem éppen az. Tudom, jöhetnek azok az ellenérvek, miszerint elteszitek vésztelefonnak, csak éppen amikor kell, mégsem veszitek elő, mert annyira eljárhat felette az idő, hogy inkább kértek ismerősötöktől egy gyorsabbat. Amondó vagyok, éljetek a lehetőséggel, ha nincs kinek tovább örököltetni, hiszen napról napra egy csak veszít az értékéből, illetve a gyorsaságából.

November utolsó hetére a Samsung Experience Store-okban elrajtolt a „Zöld hét” kezdeményezés, mellyel extra kedvezményre tehetett szerre az, aki élt vele. Különböző ársávokat határozott meg a hazai képviselet, melyek után további jóváírást kapott a vásárló. A teljesség kedvéért megmutatnám ismételten, hogy miként alakult:

Vásárolt termék ársávjai:Trade-in kedvezmény:
80 000 Ft alatti+3 000 Ft
80 000 Ft – 149 999 Ft+5 000 Ft
150 000 Ft – 259 990 Ft+10 000 Ft
259 991 Ft feletti+20 000 Ft

Miért ismételjük magunkat? – mint arra a címsorban felhívjuk a figyelmetek, a Samsung hazai képviselete úgy döntött, hogy 2020. december 6-ig meghosszabbítja a promóciót. Így, aki készülékbeszámítás mellett tenné le a voksát, az duplán jól jár, hiszen néhány terméknél alacsonyabb lett a decemberi ár; másrészről ott az extra kedvezmény, ami mellécsapódik. Az elmúlt napokban beszámoltunk az okostelefonok és a tabletek fogyasztói ajánlatairól, amelyek érvényesek lesznek.

Íme a hirdetmény:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.