Egyetlen órád lesz, egy vissza nem térő ajánlatra!


A Samsung Magyarország nyár közepén útnak indított egy műsorsorozatot, amit heti kétszer lehet nyomon követni a hivatalos weboldalon. Keddenként általában a fehér- és a barnaárú termékkínálata, míg csütörtökönként az okostelefonok, a tabletek és a hozzájuk vásárolható kiegészítőké kerül bemutatásra. November közepén akadtunk rá az Élő közvetítések aloldalon az évvégi menetrendek között egy speciális adásra, ugyanis december 11-hez egy bizonyos „Karácsonyi meglepetés: Galaxy csomag bemutatása és ajánlat” elnevezésre hallgató van beírva. Csak hogy értsétek, miért különleges: eddig sosem volt műsor pénteken, így adja magát.

A hét elején azonban lehullott a lepel, amikor megérkezett a hazai képviselettől a szokásos hétindító sajtóközlemény. Benne található a lentebbi kreatív, ami felhívja a figyelmet, hogy 2020. december 11-én 18 és 19 óra között egy különleges ajánlattal várják az érdeklődőket a Samsung Experience Store-okban. Az összes puzzledarab meglétével pedig már adja magát, hogy a két dolog összefüggésben van egymással.

A promócióban – ami köré adást építenek – az év leginnovatívabb terméke kap reflektorfényt, a Galaxy Z Fold 2 5G. Aki régóta agyal a hajlítható okostelefonban, az mindenképpen éljen a vissza nem térő ajánlattal, ugyanis az, aki leadja rendelését, az grátiszba kap mellé egy Galaxy Buds Live-ot. Ezen felül, ha okosórából is beújítanál, akkor 50%-kal tudod olcsóbban megvásárolni a Galaxy Watch3at. A kreatívon olvasható, hogy csak a Samsung márkaboltokban lesz elérhető az ajánlat a különleges adás ideje alatt.

Íme a promóció kreatívja:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.