Feltűnt a Galaxy S21 két prototípusa?!


Volt már szerencsém több évvel ezelőtt egy olyan Galaxy Note-ot – már nem emlékszem pontosan, melyik volt az – a kezemben fogni, amely belsőségében az eredeti, későbbi bolti forgalmazásba kerülővel azonos paraméterekkel rendelkezett, csak éppen egy szögletes tégla formájú dizájnba zártak, hogy ne derüljön ki az utcaembere előtt: mi is az valójában, ha éppen valakinek szemet szúrna. Azok az idők elmúltak, mert azóta se láttam, se hallottam hasonlóról, bár ez pozitívum, hiszen ilyenkor kerülnek a netre a jobbnál jobb valódi készülékről készült fotók. Mondanom se kelljen, de a mai világban a titok tartás szinte lehetetlen a tech kütyüknél.

Sakitech tette közzé a lentebbi fotót, amelyen a Galaxy S21 Ultra 5G és a Galaxy 21+ 5G látható. Mielőtt bármit írnék, vessünk egy pillantást a valódinak tűnő küllemre!

Álltítólag a képen a Galaxy S21 Ultra és a Galaxy S21+ mutatkozik.
Forrás: sakitech

A hátoldala lett mind a két modellnek megörökítve. Elölről amúgy sincs sok meglepetés, csak keskenyebb káva. Az este már megmutattuk a kiszivárgott promóciós videóját a Galaxy S21-nek, viszont úgy éreztem, helye van a képnek a képtárunkban, mégis csak egyre inkább érződik, hogy nyakunkon a bejelentésük, amire már január folyamán sort keríthetnek. Több forrás által megerősödött a hátlapi kameraszigetnek a dizájn elképzelése, mely formabontó, hiszen hasonlóval eddig egyetlen gyártó sem állt elő. Most előzetesen azt érzem, mint hajdanán a Galaxy S8-nál, hogy az emberek fel fogják a fejüket kapni, akkor is, ha tetszik, illetve ha nem!

A látható kameraszenzorokról nemsokára külön írok, mert nem szeretném néhány sorban elintézni, most csak a fotó témájának valódságára szerettem volna a figyelmet felhívni, amit a promóciós videóanyag remekül igazol. Zárószóként fűzném hozzá, hogy a hátlap homályossága ellenére leszögezhető a matt vonal tovább örököltetése, ami a Galaxy S20+ BTS Edition-nél jelent meg a flagship készülékei között.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.