Nincs több titok! Így néz ki a Galaxy S21+ 5G!


December második hetén az összes tech-site a Galaxy S21 készülékek pletykáitól visszhangzott. És még nem ért véget! Mit tartogathat a következő két nap?! Minap a Random Stuff 2 nevű Youtube felhasználó olyan videót töltött fel, amihez nem kell sok kommentár. Szerzett valahonnan egy SM-G966U típusszámú készüléket, melynek beleégetett azonosítóit letakarta és felvette, hogy miként néz ki a termék a valóéletben. Talán ez az a videó, amire a sokak hétvégéjét meg fogja alapozni, hiszen sok mindenre lehetett számítani, na de erről koránt sem.

Van az a mondás, hogy ami az internetre felkerül, az onnan eltávolíthatlan. Sokak közül a Galaxy Világa stábha is lementette a videót, hiszen fennáll annak a veszélye, hogy a Samsung jogi sérelemből fakadóan letiltja. Igazából már mindegy, mert annyi képernyőfotó készült belőle, hogy a lavina elindult, a termék külleme immáron nem kérdéses. Mutatnám is a legmeghatározóbb fotót, majd folytatnám alatta a részletekkel.

Forrás: Random Stuff 2

Kevés szó esett az előlapról az elmúlt időben, pedig meg kellett volna említenünk. Nagyon keskeny kávával dolgoztak. Elképesztően, mennyire kihúzzák a széléig a kijelzőt, így biztosra vehető, hogy a termékek fizikai méretei változhatnak – azaz, hiába kapunk azonos vagy picivel nagyobb képernyőt, a készülékváz nem nagyobbodik. Legalábbis a Galaxy S21+-ra pillantva ezek az első gondolataim.

…merthogy a Galaxy S21+ 5G-t takarná a fentebbi verziószám. A Random Stuff 2 egy benchmark tesztet is lefuttat rajta, amiből lehet sok mindenre következtetni, de amondó vagyok, hogy most ettől vonatkoztassunk el, mégis csak majd a One UI 3.1-gyel láthat napvilágot a készülék. Számomra mondjuk abszolút homályos, hogy milyen újításokat tudnak elhozni 1 hónap leforgása alatt, mivel január közepi bemutatást jósolni, illetve még ugyanezen hónapban dobnák piacra.

A hátlapjánál visszaköszön az általunk emlegetett Az operaház fantomja küllem a kameraszigetnél. Nagyon tetszik. Ez tényleg nagyon szép készülék lett, már csak a valós színeire leszek kíváncsi. Ha pedig már felhoztam, akkor mindenképp hozzátenném, hogy mattos stílusú hátlappal folytatódik a termékcsalád tovább – bár nincs kizárva, hogy fényes megoldást is alkalmaznak bizonyos színeknél és/vagy családtagoknál. Sőt az sincs, hogy majd később hoznak be újakat, ahogy azt tették a korábbi generációknál.

Mutatnám a videót is, míg elérhető – bár Én amondó vagyok, hogy már felesleges törölni:

Végül a ‘tovább mögé’ biggyesztettem néhány képernyőfotót a videóból, hogyha valaki nem akar elidőzni a mozgóképsorral.

Forrás: Random Stuff 2
Forrás: Random Stuff 2
Forrás: Random Stuff 2
Forrás: Random Stuff 2
Forrás: Random Stuff 2
Forrás: Random Stuff 2
Forrás: Random Stuff 2
Forrás: Random Stuff 2

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.