Az év utolsó Unpacked eseménye érkezhet december 15-én


Nem zárt erős évet a Samsung saját fejlesztésű processzorja, az Exynos. Tavasszal még petíció gyűjtésébe is kezdtek a felhasználói, hogy a vállalat hagyjon fel a gyártásával, hiszen a versénytárs Snapdragonos megoldásához képest a különbség szemmel látható. A felháborodás adta magát valahol, mégis csak ugyanannyit kérnek el a gyengébb pontszámokat teljesítő modellekért, így jogosan érezhetik magukat becsapva annak használói. Az Exynos 990 helyére se érkezett ősszel javítás (pletyka szinten szóba került), szoftveresen próbálták ledolgozni a hátrányt – csak éppen kevesebb sikerrel. A fejlesztők csapata tisztában van a tényekkel, és be is látták, hogy ez az esztendő elúszott. A redőny lehúzása helyett inkább a bizonyítás vágya motiválta őket.

A középkategóriás készülékekbe szánt Exynos 1080 már lelepleződött, azonban nem ezt építik a csúcskategóriás termékeikbe, hanem az Exynos 2100-at. Erősnek ígérkezik, hiszen magasabb órajelen pörög, mint a konkurencia megoldása. Igaz, a benchmark értékei még nem túl erősek, de optimalizációra van bő másfél hónapjuk, ha valóban január végén érkezik a Galaxy S21 termékcsaláddal. A lapkagyártó a hivatalos twitter oldalán megosztott egy videót, amiben köszönetet mond azok felé, akik őket választották, még ha nem is voltak a helyzet magaslatán.

Külföldi médium úgy tudják, hogy 2020. december 15-én kerülhet sor a jövő év elejét meghatározó legerősebb chipsetjének, az Exynos 2100-nak a bemutatására. Sokan úgy vélik, hogy ez idő tájt kerülhet kipostátásra a Galaxy S21-hez köthető Unpacked Event meghívói is. Meglátjuk, mutatnám a már emlegetett képi anyagot, illetve feltenném a hozzákapcsolódó kérdést, miszerint Meg tudtok-e bocsátani a lapkagyártónak?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.