Megmutatta erejét a Galaxy S21 Ultra is


Nem csak a Galaxy S21+ járta meg a Geekbench tesztjét, hanem a legnagyobb testvére, a Galaxy S21 Ultra is. December 15-én mindkét modellt megfuttatták a legaktuálisabb erőteszten, ami azt is érezteti, hogy nagyon közel állunk a termékek bemutatásához. A jelenlegi pletykák szerint 2021. január 14-én, a CES rendezvény keretében fulhat a lepel, és startolhat el az előrendelési időszak, ami a hónap egyik utolsó napjáig tarthat. De ne rohanjunk ennyire előre!

Az ‘SM-G998B’ típusszámú termék a Galaxy S21 Ultra 5G-ből az Exynos 2100-as lapkakészletét takarná, azonban a [2] oldalra kifotóztam az egyik erősebb pontszámát, ahol a motherhood rovatban a kijelentésem tanúbizonyságot nyer. Általánosságban leszögezhető, hogy fürge lesz az újdonsült chipset, hiszen ha rákerestek a Galaxy S20 Ultra Exynos-os tesztjeire, akkor szemmel látható a különbség. Míg az előd egymagos értékben 7-900 pont körül tudott hozni, addig többmagosban 2.500 és 2.700 között. Jelenpillanatban simán produkálja azt a szintet; sőt még többet is, hiszen előbbinél nem ritka az 1.000 feletti értéket, míg utóbbinál a 3 ezer felettit. Házon és márkán belül inkább az az égetőbb kérdés, hogy mennyivel mozdulnak ki pozitív vagy negatív irányba a mutatok a Snapdragon 888-nál, ami egyelőre még a “boxutcában” van tartva? (Értsd: nincs tesztelt értéke.) – vélhetően zajlik az optimalizációja.

Azért az Android és az IOS közötti erőkülönbség még mindig elég jelentős, hiszen ha a legfrissebb konkurens modellre vetünk egy kószapillantást, akkor látható, hogy többmagos terhelésnél 4.000 pont felett még nem jár, míg az A14 Bionic elnevezésű chipset simán. A cél az lenne, hogy ledolgozzák a hátrányt. Kíváncsi leszek, hogy a végleges, felhasználó általi teszteknél a végeredmény miként alakul.

Addig marad ez az előzetes lista, amit illő lenne felülmúlni!

Tegnap többször is megfuttatták a Galaxy S21 Ultra-t Geekbenchen.
Forrás: Geekbench

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.