Megmutatnánk a Galaxy S21 5G lehetséges színvariánsait


Annyira hivatalosnak tűnnek a most következő fotók, hogy már szinte sajtófotóknak is elmehetnének. (Lehet, hogy valójában azok kerültek a netre!) Ha a híresztelések igaznak bizonyulnak, akkor beléptünk az utolsó hónapba, ugyanis egyes külföldi források arról számolnak be, hogy 2021. január 14-én a CES rendezvényen kerülhet bemutatásra a Galaxy S21-termékcsalád. A ténynek táptalajt ad az a mérhetetlenül sok kiszivárgott információ, ami jelen van az éterben. Már tényleg csak olyan apró részletekről nem tudunk, amikre a tech-guruk nyitottak.

Ismételten három taggal érkezik első körben a Galaxy S-család, hogy aztán a negyedikkel az év második felében mutatkozzon. Ugye az lesz majd vélhetően a Galaxy S21 FE, de ne rohanjunk előre, hiszen itt van nekünk a legkisebb családtag, a Galaxy S21, ami a jelenlegi híresztelések szerint négy féle színben fog napvilágot látni, amelyeket:

  • Phantom Pink,
  • Phantom Silver,
  • Phantom Violet / Purple,
  • és Phantom White

…fantázianevekkel illethetnek. Arról is beszámolnak a külföldi oldalak, hogy 128GB-os és 256GB-os tárhely felszereltséggel érkeznek. Míg nincs hivatalos oldalról megerősítés, addig szerintem senki se rágja magát azon, hogy várható-e mind a kettő tárhelyvariáció, vagy csak az egyik a hazai piacra. A Galaxy S20-nál nem éltek a lehetőséggel, ellenben a Galaxy S10-nél igen. Nincs kizárva, hogy idén megugorják ismételten, hiszen a Galaxy S20 FE-ből is csak-csak behozták egy hónappal később.

Ám most a színekre és a valódinak tűnő küllemre szeretném a hangsúlyt helyezni, hiszen @rqzandt jóvoltából nagyon úgy fest, hogy a Galaxy S21 valós kiléte immáron kezelhető fix tényként, legalábbis az általa közölt képek nagyon megnyerőek és WÁÓ-faktorosok! Mutatnám is ezeket!

FRISSÍTVE: elviekben ezek hivatalos sajtóképek!!!

Phantom Pink:

Phantom Silver:

Phantom Violet/Purple:

Phantom White:

Nektek bejön az új formaterv, valamint a színportfólió?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.