Megmutatnánk a Galaxy S21+ 5G sajtófotóit és színeit


Tegnap megmutattuk azt, hogy milyen (mesés?) színekben lát napvilágot a Galaxy S21, azaz a következő Galaxy S-termékcsalád legkisebb tagja. Akkor nagyon úgy éreztük, hogy olyan fotók kerültek a netre, amelyeknek nem szabadott volna a termék bemutatásáig, és közben igazunk is lett, mert bizony a hivatalos sajtófotók szivárogtak ki. Így már tényleg nem titok a külleme az év eleji premier elé néző készülékeknek. Természetesen, nem csak a sima S21-hez érkeztek hasonlók, hanem a Galaxy S21+ 5G-hez is, ami egyes források szerint csak méretében térhet el.

Jelenleg a kijelzőjének átmérőjénél 6.7 inchet tartanak számon, míg az akkumulátornál 4.800mAh-át. Ez nagyobb, mint az elődjének, amiben „csak” 4.500mAh volt. Pletyka szinten folynak a találgatások, hogy a hátlapjánál milyen anyaggal kell számolnia annak, akinek a választása ráesne. A szimpla modellnél a glasstic megoldás 99.9%-os valószínűségű, ám a középsőnél már megoszlanak a nézetek. Sokan szeretnék az üveget, bár abból kiindulva, hogy nincs jelentős eltérés a két testvér között, így nagyobb eséllyel lehet glasstic.

A különbségek a belső tárhely területénél se tűnnek el, hiszen ugyanúgy 128GB-ról startolnak, de lehet számolni 256GB-ossal is bizonyos régiókban. Színportfóliók tekintetében egy korábbi cikknél négy alapszínt említettünk, azonban ez azóta redukálódott háromra, melyek között:

  • a Phantom Silver,
  • a Phantom Purple,
  • és a Phantom Black.

Azaz a Galaxy S20 sémáját fogják másolni, miszerint az alap és a középső modell között is lesz színben egy-egy kakukktojás, amelyet csak az egyiknél vagy csak a másiknál találhattok meg. Itt a Phantom Black lehet az, ami a Phantom White-tal van helyettesítve a Galaxy S21-nél. Természetesen hozzájuk is van sajtófotónk, amelyeket megmutatnánk egyből!

Phantom Pink:

A Samsung Galaxy S21+ Phantom Purple színben.
Forrás: SamMobile

Phantom Black:

A Samsung Galaxy S21+ Phantom Black színben.
Forrás: SamMobile

Phantom Silver:

A Samsung Galaxy S21+ Phantom Silver színben.
Forrás: SamMobile

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.