Megmutatnánk a Galaxy S21 Ultra 5G sajtófotóit és színeit


Egyetlen termék sajtófotóival vagyok már csak adós, a Galaxy S21 Ultra 5G-jével. Ugye a Galaxy S21 és a Galaxy S21+ duójával már foglalkoztam, azonban ismételten a legnagyobb és egyben a legerősebb hardverrel felszerelt modell hozhat forradalmi újításokat. Nem kérdéses, hogy mindenkit az foglalkoztat, mennyivel lesz fejlettebb, jobban működő a Space Zoom funkció, ami az elődjénél debütált. A jelenlegi híresztelések szerint megtartják a 100x-os hibrid zoom-t, nem csökkentik le 50x-es tartományra, mint azt tették a Galaxy Note20 Ultránál. Kíváncsian várjuk a fejleményeket, mert bizony a kamerasziget nagyon betegállat módjára néz ki!

A Samsung mérnökei csökkentettek a kijelző átmérőjén. 6.9 inch helyett csak 6.8 inch fogadja a leendő vásárlóikat, ha igaznak bizonyulnak a pletykák. A nagy méretet egy ívelt (edge) megjelenítő panellel kompenzálják, hogy még kisebbnek tűnjön. Míg a két kisebb modellnél nincs adaptív képfrissítés, addig nála jelen lesz; de mellette még lehetőséget is kaphat arra, hogy az S Pen élményt bárki átélhesse úgy, hogy a kezdetekben nem nyitott felé. A belső tárhelyeknél a 128GB és a 256GB mellett 512GB-ot szintén említenek – de hol vannak az 1TB-os megoldások, mint anno a Galaxy S10+-nál?

A színskála kicsit karcsú, ugyanis csak kettőt említenek:

  • a Phantom Black-et
  • és a Phantom Silver-t.

Ezt persze ne vegyétek készpénznek, mert lábra keltek olyan infók, miszerint április tájt kiegészülhet újabb színekkel a portfólió. Mindenesetre az eleganciára utaznak nála, nem pedig a kitűnésre. Ehhez mérten mutatnám, miként festenek a hivatalos sajtóképeiken:

Phantom Black:

A Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Phantom Black színben.
Forrás: SamMobile

Phantom Silver:

A Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Phantom Silver színben.
Forrás: SamMobile

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.