A Galaxy S21 előrendelői is számíthatnak valamilyen ajándékra


Nem volt mindig így! Anno a Galaxy S6 idején vezette be a Samsung Magyarország, hogy az előrendelőket meglepi valamiféle ajándékkal, hogy azzal is elismerje azt a bizalmat, amit a leendő felhasználóik látatlanban megszavaznak. A Galaxy Note4-nél ütötte fel fejét a Samsung Gear VR, azonban a nulladik generációt még nem hozták el, viszont az elsőt igen, amit az említett termékcsalád mellé csomagoltak. Az, hogy mennyire volt hasznos az már egy másik kérdés, de mindenképpen kell díjazni a megmozdulást.

Az idő múlásával ez a fajta kedveskedés azért jelen volt. Akadtak olyan szériabevezetések, amelyeknél eltekintettek az ajándéktárgytól, helyette inkább a készülékbeszámítást (másabb nevén a trade-in-t) erőltették. Tisztán rémlik, hogy a Galaxy S9-ek eladták magukat. Nem igényeltek extra tartozék megtoldást, de, hogy mégis adjanak valamit, lecsaphattak az előrendelők a termék kezdőárjából akkor, ha a pre-order időszakban neveztek be rájuk.

Mondjuk ritka az a jelenség 2020-ban, hogy egy termék a megjelenés napján olyan népszerűségnek örvendjen, hogy bánja az ember a döntés meglépésének hiányát. Én azért jártam már így, bár az Nintendo játék volt! A Ringfit-re bő háromnegyedévet kellett várnom, hogy aztán nyitó árához képest némi felárért hozzájuthassak. Azért van rá ellenpélda, vegyük komolyan, hiszen a Galaxy Tab S7 modelleknél is adódtak beszállítási problémák, ami miatt jelentősen eltolódott a termék átadásának ideje. Másrészről, az előrendelések történelmében a Samsung oly módon is kedveskedett már, hogy előbb hozta el 3-7 nappal, mint hogy piacra dobták volna.

Az egykori Galaxy Note8-nak a felhívó kreatívja az előrendelési ajándékra.
Forrás: Samsung

A teljesség kedvéért összeszedtem egy listát, amivel azt a tényt erősítem, hogy mindig azért készül a Samsung Magyarország azoknak, akik a megjelenés előtt ruháznak be az éppen aktuális csúcskategóriásukba:

 • Galaxy Note8 – Samsung DeX dokkoló
 • Galaxy S9 | Galaxy S9+ – Készülékbeszámítás esetén 30 000 Ft értékű vásárlási utalvány
 • Galaxy Note9 – Készülékbeszámítás esetén 30 000 Ft értékű vásárlási utalvány a 128GB-osnál, 60 000 Ft értékű az 512GB-osnál (amivel csökkenteni lehetett a végárat is!)
 • Galaxy S10eNem járt mellé semmi
 • Galaxy S10 | Galaxy S10+ – Galaxy Buds vezeték nélküli fülhallgató
 • Galaxy Note10 | Galaxy Note10+ – Készülékbeszámítás esetén 30 000 Ft készülékkedvezmény
 • Galaxy S20Nem járt mellé semmi extra tartozék
 • Galaxy S20+ | Galaxy S20 Ultra – Galaxy Buds+ vezeték nélküli fülhallgató
 • Galaxy Note20 – Galaxy Buds+ vezeték nélküli fülhallgató
 • Galaxy Note20 Ultra – Galaxy Buds Live vezeték nélküli fülhallgató
 • Galaxy S20FE – Galaxy Fit2 vagy MOGA XP-5-X vezeték nélküli kontroller

A Galaxy S21 termékcsaládra is várható valamiféle előrendelési promóció. Ez az előző évek mintájából simán leszűrhető. Sőt az se titok talán, hogy a Galaxy S21 lehet a tavaszi kakukktojása, mint idén a Galaxy S20 vagy tavaly a Galaxy S10e, amelyhez nem dukált semmi. Ha bejövő jóslatokba kellene bocsátkoznom, akkor ismételten a Samsung Members applikációját kell a felhasználóknak segítségül hívniuk, hogy aktiválják a hozzátartozó ajándék megszerzést, mert biztosra vehető, hogy nem a termék átadásakor kapják, mint egykoron.

A netes híresztelések szerint ismét a két erősebb családtagra helyeződik a fókusz. A Galaxy S21+ és a Galaxy S21 Ultra mellé járhat az extra kiegészítő. Az interneten megoszlanak a teóriák, hiszen van olyan jóslat, miszerint a következő Galaxy Buds-termék dukálhat melléjük; de arról is írnak, hogy választhatóvá teszik pl.: a Galaxy S21 Ultra esetében, amelynél a vezeték nélküli fülhallgató helyett a Galaxy Smart Tag-re szintúgy eshet a vásárló választása. Abszolút helytálló a két nézőpont, hiszen a Galaxy S20FE-nél láttunk már választási opciós kiadást; illetve a Galaxy Note20-aknál se ugyanaz járt a kisebbik és a nagyobbik modell mellé.

Bárhogy is alakuljon, az biztos, hogy az előrendelők valamilyen formában jól fognak járni! Már csak az a kérdés, hogy milyen értelemben!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.