Régi készülék, új köntösben!


Evan Blass a tech világ egyik kiemelkedő szivárogtatója közé tartozik. Munkássága előtt nem lehet szó nélkül elmenni, hiszen sorra hozza azokat a renderfotókat a bemutatás előtt álló készülékekről, amelyek 99.9%-ban fedik a valóságot. Egy megbízható bennfentesnek simán becézhető személy, akinek a helyében bárki szeretne lenni, aki nyitott a jövő kütyüjeire. Milyen kapcsolat bázissal rendelkezhet?! Tényleg elsőkörben hozza az újdonsült, ropogós információkat. A „fényezést” pedig azért illeti meg, mert fényderített egy érdekességre, miszerint a Samsung Rose Gold kiadásban jelenteti meg a Galaxy Watch Active 2-t.

A Galaxy S21-termékcsaláddal, valamint a Galaxy Buds Pro-val kerülne bemutatásra. A dél-koreai vállalat lehetséges új színopciója között kap helyet: a Rose Gold és a Violet ötvözése. Már a S-széria renderfotóinál, illetve az új vezeték nélküli fülhallgatónál is mutatkozott ilyen színváltozat. A korábbi cikkeinkben Phantom Purple kódnévvel illettük, bár nincs kizárva, hogy a fantázia neve el fog az előzetes pletykákétól térni.

Nincs egyelőre hivatalos megerősítés, hogy az alumínium vázas modellből érkezne-e, de azt alapul véve, hogy csak annál van gyárilag szilikonszíj, eléggé valószínűsíthető. Mielőtt még azt gondolnátok, valami újdonság van megszületőben, mint a Misztikus Kék Galaxy Buds Live esetében, szó sincs ilyesmiről, ugyanis szerintünk az ET-SFR82MVEGWW típusszámon nyilvántartott szíjjal lesz egybecsomagolva a Rose Gold óra.

A leleplezésére tehát január közepén kerül sor. Kíváncsian várom, milyen fogadtatás övezi az új küllemet, hiszen 2019 ősze óta külső tekintetében nem foglalkoztak annyira a sportos vonalat képviselő okosórával, ha leszámítjuk a Galaxy S20-nál bevezetett kvadrat szíjas elképzelést! Ott viszont nem egybecsomagolás történt! Mutatnám, miként fest a termék teljes valójában:

Új külsőben lát napvilágot a Galaxy Watch Active 2-család
Forrás: Voice

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.