Megfejtették a Galaxy S21-ekhez tartozó betű és szám párosának kilétét


Talán még emlékeztek arra a cikkre, amelyben éppen fejtegetésbe kezdtünk, hogy a Galaxy S21 termékek milyen betű és szám kombinációval vannak az átlagember elől elrejtve. A Samsung mindegyik csúcskategóriás készülékét ellátja egy rövidebb és egy beszédesebb fedőnévvel, ha netán valami kiszivárogna, akkor se derüljön ki ténylegesen, melyik termékük az pontosan – csak egyfajta sejtést sugalljon. Biztosan mindenkinek megvan az, hogy a Galaxy S20-akat Hubble-nek, a Galaxy Note20-akat pedig Canves-nek híresztelték. A szériát a folytatásban se hagyja abba a dél-koreai vállalat, ám a lelkes tech rajongóknak se kell több, hogy ráálljanak a kódfejtésre.

A Galaxy S21 termékekhez kapcsolódó lehetséges kreatív,
Forrás: Khrtnv555

Azt már egy ideje tudni véltük, hogy a Galaxy S21 kódneve Palette lett. Nem volt mindig így, ugyanis az előzetes időszakban az Unbound-dal is illették, de valamiért elálltak mellőle. Ugyanebben az időszakban pl: Ishan Agarwal, az egyik népszerű szivárogtató, akinek mindig eléggé valósághoz közeli tényeket közöl, kitweetelte, melyek lehetnek a lehetséges betű-szám kombinációi, amelyekkel bizonyos dokumentációkban rátalálhatunk a Galaxy S21 utalásokra. Nos ez téves volt, mert az idő tisztázta, hogy másképpen kell gondolkodni.

A jelenlegi felállás a következő:

Termék:Rövidített kód:Fedőnév:
Galaxy S21 5GO1Palette
Galaxy S21+ 5GT2Palette
Galaxy S21 Ultra 5GP3Palette

Ha emlékeztek, Max Weinbach volt az egyik olyan forrás, aki leközölte a következő listát:

p3“, “t2“, “o3”, “n2”, “o1“, “m1”, “d2”, “d1”, “m3”

Már csak nyilván az a keresztkérdés, hogy a többi elnevezés, amelyeket feltűntetett, mik valójában. Biztosra veszem, hogy a jövőben fogunk a cikkhez nyúlni, mint forráshoz, hiszen kilenc termék kiléte már tisztázott. Amúgy a korábbi gondolatmenetünk, miszerint az m1, az n2 és az o3 lehet a következő Galaxy S-széria nem volt rossz megközelítés, hiszen ha megnézitek, másolták az előző évi abc- és növekvő szám sorrendet. Csak éppen annyival csúszott el a teóriánk, hogy rossz kezdőbetűvel kalkuláltunk.

Zárószó gyanánt még egy kis érdekesség a végére, miszerint lesznek olyan országok, ahova a Galaxy S21 Ultrából 16/512GB-os változat is bevezetésre kerül, merthogy az alapmodellhez csak 12GB RAM társulna. Mondanom se kelljen, de ez a hír annyira minket nem fog érinteni. Ettől függetlenül durva látni, hogy ugyanannyi lehet egy okostelefonba, mint a jelenlegi asztali PC-mben.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.