Innen kezdődik a teljesen belépőszint jövő évi Galaxy M-szériánál


Külföldi oldalak napi rendszerességgel vizslatják a Geekbench oldalát, hátha találnak olyan Samsung készüléket, amely nem tűnt fel az adatbázisukban. Most egy ilyenre találtak, ami elégge alacsony pontszámokat generált. Az ‘SM-M022G’ típusszámra hallgató modell valószínűsíthetően a Galaxy M02 Core volna, amivel a jövő év elején szeretnének olyan piacokon érvényesülni, ahol igencsak érzékeny a vásárlóközönség az árpontra. Bátran merem feltételezni, hogy 2021-ben ennél gyengébb megoldást a Samsung mérnökei nem fognak a kezükből kiereszteni.

Egymagos terhelésnél 104 ponton, többmagosnál pedig 315 ponton muzsikált. A berögzített adatai szerint mindössze 2GB-nyi RAM-mal látták el, amihez 16/32GB-nyi ROM-ot tudnánk hozzáképzelni. A processzorjának a beírásánál a MediaTek egyik megoldása, az MT6739 szerepel, amit 2017-ben mutattak be. Nem mostani chipset, így operációs rendszer részéről csak az Android Go-val tudnák elképzelni. A lapka egy négymagos Cortex-A53-mal dolgozik, amit max. 1.5GHz-ig terhelhetünk. A grafikus megjelenítésért az 570 MHz-es IMG PowerVR GE8100 felel, ami maximum HD+ felbontást támogat.

Érdekességképpen említeném, hogy a dél-koreai vállalat már dolgozott a lapkakészlettel, hiszen idén a Galaxy A01 Core és a Galaxy M01 Core duójában építette. Simán feltételezhető, hogy a Galaxy M02 gyengébb változatát láthattuk megmérettetve a Geekbench oldalán, aminél nem az az elsődleges cél, hogy az elődjét maga mögé utasítsa – legalábbis egy nem olyan régi Galaxy M01 Core hasonló pontszámot hozott.

Az indiai piacra szánják legfőképpen, nem kell tartanunk a hazai premierjétől. Szinte biztosan ki van zárva! Amint többet tudunk a részleteiről, megírjuk!

Forrás: MyFixGuide

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.