Élesítették az Android 11-et a Galaxy S20 FE-re


Nem lehetnek csalódottak a magyarországi független Samsung készülék használói, ugyanis a hazai képviselet helytáll az Android 11-es ütemtervének tartásánál. Olyannyira, hogy a decemberre beígért Galaxy S20-termékcsalád szinte mindegyik terméke már megkapta a One UI 3.0-ás felületet és a legfrissebb Google-ös operációs rendszert. Oké, azért akadnak kivételek a Vodafone-nál kapható okostelefonok által. Gondolok ez alatt: a Galaxy S20+ 5G-re, valamint a Galaxy S20 LTE-re. Újabb érv a szolgáltatómentes termékek vásárlása mellett.

A Galaxy S20 széria legfrissebb tagja, a Galaxy S20 FE sem kakukktojás, ugyanis tegnapelőttől engedélyezték a termékek update lehetőségét az OTA szerverein keresztül. Ezáltal pedig egy februárra kiírt modell húzható le a listáról, mert eredetileg az év első hónapjára volt kiírva a rendszerfrissítése. Az R verziójú Android-ot decemberi biztonsági résjavítással kapjuk meg. A csomag a G780FXXU1BTL1 verziószámon fut.

Külön megemlíteném, hogy noha nincs jelen Magyarországon a Galaxy S20 FE 5G, azért az XEH hálózatba be van rögzítve valamiért – azaz lehet, hogy a kezdeti időszakban el akarták hozni, csak elálltak az opció mellől. Nos, rá egyelőre se idehaza, se a németeknél nem elérhető. Ezzel szemben Németországban már elrajtolt a Galaxy Note10-termékcsaládnak az update-je. Szerintünk az év utolsó napjaiban, vagy 2021 elsőiben elérhetővé válik a telepítése. Kis türelmet mind a kettőhöz, de majd jelezni fogjuk a megszokott módon!

(Zárásképp jegyezném meg, hogyha nem érkezett még meg a frissítés, akkor sem kell pánikba esned, mert a szerverekre fokozatosan engedik rá a készülékeket, hogy elkerüljék a terhelést. Másrészről, javasolt ilyenkor használni a manuális frissítési lehetőséget a ‘Beállítások’ menüpont ‘Szoftverfrissítés’ almenüjében; vagy ott a Samsung Smart Switch PC-re telepíthető programja, amivel hasonlóképp van módotok ránézni a frissítés elérhetőségére.)

Buildszám: G780FXXU1BTL1
Android verziója: R (Android 11)
Kiadás dátuma: 2020-12-28
Biztonsági javítás szintje: 2020-12-01


Az alábbiak az újdonságok:

A One UI 3 arra szolgál, hogy segítsen Önnek a fontos dolgokra összpontosítani. Vizuális újratervezésünk révén továbbfejlesztettük azokat a helyeket, amelyeket Ön a legtöbbször látogat meg, például a Kezdőképernyőt és a gyorspanelt, hogy csökkenthessük a zavaró tényezőket, kiemeljük a fontos információkat, és következetesebbé tegyük az Önnek nyújtott élményt. A teljesítményfejlesztések segítségével az alkalmazások gyorsabban futnak, miközben az akkumulátor-töltöttséget kevésbé veszik igénybe. A One UI 3 pedig új adatvédelmi vezérlőelemekkel, egyszeri engedélyekkel és továbbfejlesztett Digitális jólét funkcióval segíti az Ön általi irányítást.

A részletekről <ide klikkelve> informálódhatsz!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.