Közeledik a következő Galaxy Unpacked Event!

Gondolom senki sem ért meglepetésként, hogy az év utolsó napján egy közelgő Unpacked eseménynek a teaser videóival foglalkozunk. Számtalan híresztelés került fel a netre arról, hogy a megszokotthoz képest sokkal előbb érkezik a Galaxy S-termékcsalád. A hazai médiumok – köztünk pl.: a Galaxy Világa stábja – még nem kapta meg a meghívóját, azonban, ha lehet hinni a pletykáknak, akkor 2021. január 14-én leplezi le a dél-koreai vállalat, hogy az év első felében, milyen készülékekkel szeretné megteremteni a forgalmát a felsőkategóriában. További érdekességként említeném meg, hogy helyi idő szerint 15 órakor kerülhet megrendezésre az esemény, de a fix dolgokról valószínűleg az év első teljes hetében hozzuk a ropogós híreket.

Az elmúlt napokban az alábbi meghívó GIF került külföldi kiküldésre, ami nem árul el sok mindent. Mielőtt belefolynék a látottak elemzésébe, nézzük meg az a 3 másodpercnyi animált mozgóképsort:

Számomra értelmezhetetlen reklámvideó.
Forrás: Ishan Agarwal

Szóval két dolgot látunk, bár eléggé nehéz belőle kivenni a lényeget. Az egyiknél (a baloldalinál) egy szörfözőt, akire mintha ráközelítenénk zoom formájában. Simán kinézem az „Okos felvétel” funkciójának a továbbfejlesztését, amit a különféle lencsék egyidejű használata mellett is használ a mesterséges intelligencia. A másik kép, mármint a jobboldali nem teljesen tiszta. Azt rátok bíznám!

Egy nappal később Tron által kaptunk twitteren egy videóanyagot, ami felvezeti, hogy az egyes Galaxy S generációk miben tértek el az elődjükhöz képest. Csak néhány újdonságot emelnek ki, de a többsége a dizájnhoz kapcsolódik, mint pl.: hogy a Galaxy SII után a Galaxy SIII-nál előkerült a lekerekített készülékváz; vagy hogy a Galaxy S7-nél már mehetünk vízbe is. A Galaxy S10-nél az Infinity-O szeflie kamerára helyeződik a hangsúly, amivel eltűnt a szenzorsziget a fenti részről, míg a Galaxy S20-nál ennek a kivágási méretnek a kicsinyedésére. A végére pedig odabiggyesztették az alábbit:

A new Galaxy awaits…

Januárban több termék futhat be a szokásos Unpacked Eventen. A jelenlegi infók alapján a háromtagú Galaxy S21 család mindegyik 5G képességgel lesz felruházva, illetve várható az újabb Galaxy Buds-generációnak a debütálása is. Ezen kívül egy intelligens tárgykövető okoskiegészítő érkezése sincs kizárva.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.