Elkészültek a Galaxy Buds Pro aloldalai Kanadában


Napját se igaz tudom, de már egy ideje érik a levegőben, hogy érkezik a Galaxy S21 termékcsaláddal a következő Galaxy Buds fülhallgató, ami a Galaxy Buds+ utódját testesítené meg, azaz eszük ágában sincs kifuttatni a Galaxy Buds Live-ot. A dél-koreai képviselet úgy gondolkodik, hogy inkább párhuzamosan két terméket tart a portfóliójába, amivel nagyobb választékot nyújthat az érdeklődőknek. Mostanság sokat nyom a latba a dizájn, így nem véletlen a döntés, hiszen hiába „ül” jobban a GB Live formaterve a fülkagylóba, mégsem váltotta ki azt a fajta fogadtatást, amit vártak tőle. (Sokan hallókészüléknek csúfolják!) Hiába van jelen az aktív zajszűrés, a nagyobb akkumulátor és a hangkimenet, szó sincs olyan készlet hiányokról, mint amit a Galaxy Buds+ generált.

Az ‘SM-R190’ típusszámú termék lehetséges nevéről csak pletykák keringtek a neten, aminél a legtöbbször a Galaxy Buds Pro elnevezés került feltüntetésre. Azt sejteni lehet, hogy a Galaxy Buds+ következő generációjának érkezésére várunk, és hogy a Samsung egységesítse kicsit a kínálatát, valószínűleg ugyanazt a stratégiát alkalmazzák, mint az okosóra családjaiknál. Míg ott a sportos éra a Galaxy Watch előtag után kapta az ‘Active’ megtoldást, a tradicionálist pedig megtartották csak szimplán, addig a vezeték nélküli fülhallgatóinál szintén valami hasonlóval tessék számolni.

A Galaxy Buds, majd a Galaxy Buds+ volt egy fix elképzelés; egy másik pedig a Galaxy Buds Live-val teremtődött meg, viszont a közös nevezőt a Galaxy Buds teremtette meg, mert a folytatásban mindegyiket ez alá sorolják, csak mögé kap a stílusához való megtoldást. Így alakulhatott ki, hogy a Galaxy Buds Pro debütálása előtt állunk, ami a jelenlegi legkorszerűbb kétutas hangrendszerével lesz felvértezve, valamint aktív zajszűrőjével. A főbb jellemvonásairól már írtunk korábban

A név kilétét immáron vehetjük 100%-osnak, hiszen a kanadai Samsung képviselet elkezdett előre dolgozni, hogy a bejelentés napján már csak aktiválniuk keljen a látható tartalmakat. Az se titok mára, hogy három színben érkezik:

A típusszámaiban található ‘AXAC’ előtti ‘S’ utal a Silver színkódra, azaz az ezüstre; a ‘K’ a Black-re, azaz a Feketére; míg a ‘V’ kétségtelenül a Violet-re, magyarosabban a lilára. Elviekben a Galaxy S21-ekkel lepleződhetnek le, ám értékesítésük már hamarabb elstartolhat, hiszen az előrendelési ajándékokat (úgy véljük tudni, hogy a Galaxy S21 Ultra mellé biztosan ez jár) majd futárszolgálattal szállítják ki, mint ahogy az történt az előző években.

Meglátjuk, mutatnám a weboldal képet róluk:

A kanadai Samsung képviselet oldalára felkerült a Galaxy Buds Pro aloldala.
Forrás: Samsung Kanada

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.