Beszélgessünk a Galaxy S21 széria színeiről


Decemberben egyszer már átbeszéltük, hogy a Galaxy S21 széria egyes tagjai, milyen színekben pompázhatnak. Letisztáztuk, hogy a két kisebb modellből néggyel lehet számolni – amelyek közül előfordulhat olyan, amelyik nem érkezik hazánkba, hiszen sosem a teljes portfólióval dolgozik a hazai képviselet. Elég csak felidézni legutóbbi Galaxy Note20 Ultra fehér színváltozatát, ami a mai napig nem futott be. Ezzel szemben a Galaxy S21 Ultra-ból a jelenlegi értesülések szerint a pre-order időszakban csak kettővel tessék számolni, ugyanis arról szólnak a hírek, hogy a bevezetést követően futhat be újabb kettő, valamikor kora tavasszal.

A két kisebbik Galaxy S21-es a legújabb színben.

Tron kolléga ismételten hozott néhány exkluzív hírt a színekkel és a tárhellyel kapcsolatban. Utóbbinál kihangsúlyozza, hogy egyelőre a RAM-okról nem szeretne nyilatkozni, mert nincs megbízható értesülése.

A begyűjtött infók alapján a Galaxy S21-ek legalább 256GB-os tárhelyeinél az alábbiképpen festhet a dél-koreai portfólió:

  • Galaxy S21 / 256GB: Grey, White, Violet, Pink
  • Galaxy S21+ / 256GB: Black, Silver, Violet, Pink
  • Galaxy S21 Ultra / 256GB: Black, Silver
  • Galaxy S21 Ultra / 512GB: Black, Silver, Titanium, Navy, Brown

Nem titok, hogy Dél-Koreában az Exynos 2100 lapka kerül a készülékvázába. Ha ez a tény valós, már pedig az előző éveket alapul véve: Miért ne lenne az?, akkor az európai piacra szintén ezek várhatóak. A Galaxy S21-nél a Szürke és a Fehér lesz az az egyedi szín, ami a többi családtagnál nem mutatkozhat. Tavaly a Galaxy Note20-nál a Misztikus Zöld, míg a Galaxy S20-nál a Rózsaszín Felhő volt hasonló cipőben. A jelek szerint megtartják ezt a fajta stratégiát, sőt annyira, hogy a nagyobb tárhelyű méretesebb variánsnál is alkalmazzák. Ez amúgy nem újkeletű, hiszen, ha visszaemlékeztek, akkor először a Galaxy S10+ 512GB-os és 1TB-os modelljéből hoztak el Kerámia hátlapos kiadásokat, amit másfél évvel később az alapmodell

Manapság, a dizájnháborúk éveiben lehet hatni az emberekre egy megnyerő külsővel. Kíváncsi leszek, hogy a három extra szín közül, melyik tetszik a legjobban a leendő vásárlóknak. Ezen kívül, hogy mennyire lesz érezhető a Silver és a Titanium között a különbség.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.