Így fest a Galaxy SmartTag


Az év legérdekesebb okoskiegészítőjének premierje előtt állunk, hiszen egyelőre senki se tudja hova tenni, hogy a Galaxy Smart Tag mire lesz használható?! (Most inkább a költői kérdéssel arra szeretnék asszociálni, hogy „csak ennyire?” vagy „lesz-e még valami plusz is”?) A Galaxy S21 szériával mutatkozhat be, ugyanúgy, mint a legfrissebb vezeték nélküli fülhallgató megoldása, a Galaxy Buds Pro; vagy éppen az új színben tündöklő Galaxy Watch Active 2. A 91mobiles-nak jár a szemfülességért a pacsi, hiszen az NCC dokumentációjában talált rá a termék valós kinézetére, amiről korábban már egy megközelítőleg azonos renderfotót közöltünk.

Az tiszta, hogy Bluetooth v5.1 LE kapcsolattal fogjuk az okostelefonunkhoz kapcsolni, azonban az még nem, hogy más keresést könnyítő hardveres elemet kaphat-e, mint pl.: GPS-t? A SmartThings Find applikáció és szolgáltatás már elő lett készítve a fogadására, amelyről még decemberben hoztak el egy sajtóközleményt, amit napközben publikálok majd, hogy mindenki előtt meglegyen, milyen extra dolgokra hivatott.

A jelenlegi értesülések szerint 15 euróra becsülik a nyitóárát, ami átszámolva 5-6 ezer forintot takarna. Ergo, ne számoljatok valami komoly kütyüre első ízben, hiszen az akkumulátorát egy CR2032-es gombelem testesíti meg.

A képeken jól látszik, hogy műanyag vagy gumírozott házszerkezetbe zárták, illetve az egyik sarkára készítettek egy karabiner fogadására alkalmas lyukat, amellyel felcsatolhatjuk bárhova, hogy ne hagyjuk el olyan könnyedén. Véleményünk szerint a Samsung elsőkörben olyan felhasználóknak javasolja, akik gyakran esnek abba az idegesítő szituációba, hogy valahova a házon belül leteszik a kulcscsomójukat vagy egy fontosabb apróságukat (pl.: pendrive-ot), és több percet a keresésével töltenek el. Ezt a stresszfaktort szeretnék kilőni vele.

Mutatnám a talált fotókat róla:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.