Január 7-én leplezik le a Galaxy M02s-t


Teljes nekifutással rajtol az idei év. A Samsung Global januárban több terméket helyez a portfólióba, hiszen a tavalyi esztendőt alapul véve nincs sok értelme a várakozásnak, ugyanis egy újabb COVID-19 járványhullám átszabhatja a stratégiájukat. Nem csak a felsőkategóriába érkezik nemsokára újdonság, hanem a teljesen belépőszintet képviselőbe is. Ilyenkor jut eszembe mindig a Galaxy J-széria, abból is a Galaxy J3-család, amelynek eltűnésének nagyon örültem és bíztam abba, hogy a Samsung maga mögött hagyja azt a termékcsoportot, aminek nincs sok létjogosultsága egy prémiumnak beállított brandnél. Igen ám, viszont az eladási mutatók felülbírálják az igényeket. Vannak olyan piacok, amik igénylik az olcsóbb termékeket.

A Galaxy M-széria első ízben az indiaiakhoz futott be, ahol lényeges a megfizethető árcédula mellé egy olyan specifikációt tenni, ami eladja magát. Ez általában a nagy kijelző és a méretes akkumulátorkapacitás. Aztán, ha engedi az árpontja, akkor még két-három kamera hátra, de összességében nem ezen van a hangsúly.

2020-ben a belépőszint még alacsonyabb szintre süllyedt, hiszen feltűnt a színen a Galaxy A01 Core, aminél rosszabb okostelefont nem dobtak a vásárlók elé. Hangsúlyoznám: máson van a hangsúly! Természetesen a Galaxy M-széria átveszi a piaci igényeket, ezért születik meg 2021-ben a Galaxy M02s, ami 10 ezer indiai rúpiába kerül. Átszámolva nagyjából 137 dollárról, azaz 40 ezer forintról beszélhetünk.

Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy mit kapunk érte?! Hát ha csak a szlogent veszem alapul:

Get ready to max up.”

2021. január 7-én lehull a termékről a lepel, azonban, amit már most lehet tudni, hiszen a kreatívjai már kikerültek a netre, hogy a Snapdragon szolgáltatja a chipsetjét, ami mellé 4GB gyorsítótárat pakolnak. A 6.5 inches kijelzője HD+ felbontással debütál, elölről pedig a már megszokott olcsóbb kiadású Infinity-V formaterv köszön vissza. 5.000mAh-ás akkutelepe gondoskodik a korrekt üzemidőről. Egyes források szerint, nem csak Indiának szánják, hanem a délkelet-ázsiai és az afrikai piacra is.

Bejelentése után átvesszük minden főbb funkcióját!

Mutatnám a kreatívjait:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.