A Galaxy S10 Lite nyitja a tavalyelőtti Galaxy S-termékek sorát az Android 11 frissítésnél


Miután a tavalyi csúcskategóriás készülékek többsége megkapta az Android 11-es operációs rendszert, folytatódik a lista a 2019-esekkel, hiszen tavaszig a kiadott lista szerint mindegyikre be kell futni. Néhány magyarországi felhasználó már beszámolt arról, hogy a Galaxy Note10-termékek némelyikére befutott, azonban, míg a hivatalos patch note-juk egyikébe sincs berögzítve, addig várnék a hivatalos publikálásával. Ezzel párhuzamosan viszont a tavalyelőtti Galaxy S10-családból az egyik termék már az R elnevezésű Android verzióval büszkélkedhet, azonban meglepetésre, nem a fő, az erősebb modellek közül került ki.

Az év utolsó napjaiban a Galaxy S10 Lite felhasználói örülhettek, ugyanis az OTA szervere engedélyt adott a rendszerfrissítés letöltésének lehetőségére. Ez azért is eléggé meglepő húzás, mert alapvetően a Galaxy S10 és a Galaxy S10+ erősebb termék lett, mégsem rájuk élesedett első ízben. Nyilván hónap szinten nem tett a hazai képviselet a tagok között különbséget, mert mindegyiknél januárt említenek.

Révén, hogy 2020 utolsó előtti napján debütált, csak a decemberi javító pakkal dobták a piacra, hiszen az volt az éppen aktuális legfrissebb. A telepítése előtt mindenképpen ajánlanánk egy gyári visszaállítás elvégzését, hogy minden felesleges TEMP-mappától és -fájltól megszabaduljatok. A csomag méretes, azaz 2GB feletti, így javasolt a Wi-Fi használata a letöltése során.

(Zárásképp jegyezném meg, hogyha nem érkezett még meg a frissítés, akkor sem kell pánikba esned, mert a szerverekre fokozatosan engedik rá a készülékeket, hogy elkerüljék a terhelést. Másrészről, javasolt ilyenkor használni a manuális frissítési lehetőséget a ‘Beállítások’ menüpont ‘Szoftverfrissítés’ almenüjében; vagy ott a Samsung Smart Switch PC-re telepíthető programja, amivel hasonlóképp van módotok ránézni a frissítés elérhetőségére.)

A Galaxy S10 Lite szilikontokban pózolva!
Forrás: Samsung

Buildszám: G770FXXU3DTL1
Android verziója: R (Android 11)
Kiadás dátuma: 2020-12-30
Biztonsági javítás szintje: 2020-12-01


A One UI 3.0 frissítésről:

A One UI 3 arra szolgál, hogy segítsen Önnek a fontos dolgokra összpontosítani. Vizuális újratervezésünk révén továbbfejlesztettük azokat a helyeket, amelyeket Ön a legtöbbször látogat meg, például a Kezdőképernyőt és a gyorspanelt, hogy csökkenthessük a zavaró tényezőket, kiemeljük a fontos információkat, és következetesebbé tegyük az Önnek nyújtott élményt. A teljesítményfejlesztések segítségével az alkalmazások gyorsabban futnak, miközben az akkumulátor-töltöttséget kevésbé veszik igénybe. A One UI 3 pedig új adatvédelmi vezérlőelemekkel, egyszeri engedélyekkel és továbbfejlesztett Digitális jólét funkcióval segíti az Ön általi irányítást.

A részletekről <ide klikkelve> informálódhatsz!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.