Januárban több leleplezésre lehet számítani a Samsung részéről


Nem árult el sok újdonságot a Samsung, ugyanis a netre került híresztelések igaznak bizonyultak: a hónap első felében sok leleplezés várható. 2021 se lesz másabb a 2020-asnál. Nemsokára elstartol a Consumer Electronics Association – rövidebben: a CES –, ami megnyitja az új esztendőt a gyártók termékei előtt. Minden évben ilyenkor mutatnak be több készüléket, amelyek között lesznek koncepciók vagy éppen fejlesztés alatt álló prototípusok. Gondoljunk csak vissza a tavalyira, ahol a Ballie felhívta a figyelmünket, hogy a sciente-fiction filmekbe megálmodott jövő küszöbe felé közelítünk, amikor az androidok/robotok azért lesznek, hogy az életünket segítsék és könnyítsék. Az idei rendezvényeknél is valószínűleg a virtuális előadótér lesz a jellemzőbb, de ez senkit se zavarjon, mert nem a show minőségén a hangsúly, hanem a jövő ikonikus kütyüin.

Az év első Unpacked eseményének teaser kreatívja.
Forrás: Samsung Magyarország

Mint már fentebb írtam, január első felében szám szerint négy főbbel lehet számolni a Samsung részéről, ami globális jellegű. Világszintű, hiszen pl.: a holnapi Galaxy M02s-t nem feltétlenül sorolnám ide, de azért lássuk egybe a programrendet:

  • 2021. január 6. (szerda): The First Look 2021 (TV)
  • 2021. január 7. (csütörtök): Get Ready to #MaxUp (Galaxy M02s / India)
  • 2021. január 11. (hétfő): Samsung CES 2021
  • 2021. január 12. (kedd): Exynos is back (Exynos 2100)
  • 2021. január 14. (csütörtök): Galaxy S21 Unpacked Event

A móka ma veszi kezdetét egy nagyobb szabású tévés leleplezéssel. Kíváncsi leszek, milyen újdonságokkal készülnek az esztendőre a barnaárus kollégák. Azért felszínesen átvesszük azokat az érdekességeket, amikről szó esik. A héten lesz még a Galaxy M02s bejelentése, amiről az elmúlt napokban már párszor cikkeztünk.

Jövő hét már izgalmasabb lesz, hiszen kedden megtudjuk, mire képes valójában az Exynos 2100 lapkakészlet, amit a felsőkategóriás készülékekbe szán a dél-koreai gyártó. Majd két nappal később a Galaxy S21-ről hullhat le a lepel és startolhat el egy úttal az előrendelési időszaka. Várjuk már az újdonságok tárházát. Lesz bőven cikk a következő két hétben, így célszerű az oldalsó sávban helyet foglaló feliratkozás gombra klikkelni egy e-mail cím beírását követően!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.