Aktivitásra buzdít a Samsung jelenlegi promóciója


Már a hét elején elstartolt az év első promóciója, azonban csak most sikerült beütemeznem a megírandó cikkeink közé. Mint oly sokan, a Samsung hazai képviselete is ösztönözi a felhasználóit, hogy ne várjanak tavaszig a testmozgással, hanem már az újesztendő legelején vágjanak bele az egészségesebb életmódba, hogy nyáron – remélhetőleg a COVID-vírus eltűnésével – mindenki feltöltődött és kipattintott testtel mehessen strandolni. Érdekes, hogy az ünnepek után nem a csúcskategóriás készülékeikre helyezték a fókuszt, hanem a tavalyi legnépszerűbb középkategóriásaikra, amelyekhez egy bundle ajánlatott készítettek.

Ha valaki a Samsung Experience Store-ok bármelyikében a karácsonyi ajándékpénzét vagy a decemberi fizetését egy korrekt okostelefonra akarja rááldozni, akkor tudnám ajánlani, hogy vegye fontolóra a soron következő dealjüket, melyben, ha a Galaxy A51 vagy a Galaxy A71 mellett tennétek le a voksotok. akkor ajándékba járna egy Galaxy Fit2 aktivitásmérő.

Az hordozható okoskiegészítő nem egy drága termék, ugyanis már 15 ezer forintból kihozható, ha valaki külön vásárolná meg. Év elején egyelőre egyetlen kimagasló árazás sem történt, így mondhatnám azt is, hogy a termékek végárába bele van kalkulálva. Ettől függetlenül, ha valaki vásárolna a kettő közül egyet, akkor mindenképpen éljen az ajándékkal.

Mutatnám a promóciós áraikat a készülékeknek:

Termék:2020/Q1-es ár:Bundle promóciós ár:
Galaxy A51135 990 Ft114 990 Ft
Galaxy A71165 990 Ft144 990 Ft

A promóció 2021. január 4. és 11. között zajlik, viszont olyan információhoz jutottunk, hogy január 14-ig meghosszabbításra került, ugyanis az év lezárásával csúszott az utánpótlás Galaxy Fit2-knek a megfelelő raktárkészletének a beérkezése.

Íme a kreatívja:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.