Folytatódik a partnerkapcsolat a BTS együttessel


A Galaxy S20 termékcsaláddal elstartolt egy együttműködés a Samsung és a BTS nevű dél-koreai együttes között. Tavaly nyáron ország-világ megtudta, hogy kik a K-Pop királyai. A marketing csapata mindent megragad, hogy sikerre vigyék a következő Galaxy S szériát, ezért ők sem hiányozhatnak az év első komolyabb Unpacked eseményéről, amit csütörtök délután tartanak meg az online közegben. Az idei más lesz, hiszen a közönség virtuális lesz; míg a leleplezés időpontja sokkal korábbi, mint az előző esztendőkben. És mint említettem, a reklámra nagyobb hangsúly helyeződött, ezért kreáltak is egy olyan fotót, ami még azokat is megfoghatja, akik nem akarnak okostelefont váltani.

Making everyday epic on januar 14, 2021.

olvasható a kreatívon

Osztjuk a külföldi sajtó azon nézeteit, hogy a kezdeti időszakban biztosan nem várható BTS Edition-ös készülék a Galaxy S21-termékekből. Egyszerűen nincs a kiszivárgott információk között olyan, hogy valamiféle speciális kiadással kellene számolnunk. Emlékezzünk csak vissza a Thom Browne változatokra, amelyekről már a megjelenés előtt szinte mindent tudni lehetett. Most azonban csak amiről szó lehet, hogy a Samsung felhasználja a K-Pop királyait, hogyha már fizet nekik egy valag pénzt a kollaboráció értelmében, akkor tegyenek már valamit. Dél-Koreában szerintünk nem lesznek gondok az eladásokkal.

A lélekerősítő jelenlétet elképzelésére már tényleg csak azért gondolnánk, hiszen a Galaxy Z Fold2 5G-nél és a Galaxy S20FE-nél is felhasználták őket, amikor afféle „fogd a kézbe és pózolj vele” videókat kreáltak a közösségi platformokra. Aztán ott volt néhány unboxing videó, amiről megint csak nem szabad elfelejtkezni.

Tehát, aki azt remélte volna, hogy a bejelentéskor lehull a lepel egy Galaxy S21+ BTS Edition-ról, azt ki kell ábrándítanom, mert szó sincs ilyesmiről. Természetesen nincs kizárva, hogy a távolabbi jövőben érkezik, de az tuti biztos, hogy a Phantom Violet kódnévre hallgató színopció nem a fiúegyütteshez kapcsolódik úgy, mint a Galaxy S20+ BTS Edition-nél a BTS. Purple.

Nah, haladjunk tovább, már csak 3 napot kell kibírni és jön a nagy hacacáré!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.