Holnapután nincs több kérdés?!


Jól érzékeltétek, hogy az elmúlt napokban nem foglalkoztunk olyan mértékben a közelgő Unpacked eventtel, ugyanis a véghajrában már nincs értelme teóriákba bocsájtkozni. Január 14-én minden fenn lesz, amit tudnotok kell a készülékekről, mi pedig majd a hétvégén elhozzuk a főbb funkcióikat, tudásukat, amivel az Apple-t szeretnék megszorongatni. Tehát specifikációs tényekről csütörtök estig biztosan nem fogunk egy árva betűt sem leközölni. Ez tény!

Ezzel szemben azért egy fontos képgalériát megmutatnék, amit @rquandt-nak köszönhet az internet türelmetlen felhasználócsoportja. Elhozta ugyanis a hivatalos(nak tűnő) promóciós fotóit a termékcsaládnak. A Galaxy S21-nél négy alapszínt említenek, melyek között a Fantomlila, a Fantomrózsaszín, a Fantomszürke és a Fantomfehér foglal helyet; míg a Galaxy S21+-nál a Fantomfekete érvényesülhet a Fantomszürke helyett, illetve érkezhet a Fantompiros is bizonyos régiókba (Kína?). Zárásképpen pedig vethettek egy kószapillantást arról 2+3 színvariánsról, ami a Galaxy S21 Ultra-hoz futhat be.

Nem szaporítanám a szót, mert a fotók magukért mesélnek! Már csak az árak és a tárhelyek a kérdésesek, hiszen az a hír járja, hogy nem mindegyik lesz elérhető az alap, 128GB-os belső tárhellyel…

A fotókra kattintva lásd nagyban!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.