A Galaxy Buds Live-val azonos méretű bölcsője lesz a Galaxy Buds Pro-nak


Holnap délután nem csak a Galaxy S21 szériáról hullhat le a lepel, hanem számos kiegészítőről is. Eleve van arról szó, hogy a Galaxy S21 Ultra 5G S Pen kompatibilitással rendelkezik, melynek értelmében várható lesz több olyan tok – a jelenleg netes pletykák szerint: szilikon- és S View tok formájában –, amibe elhelyezhető a tartozék, ami nem lesz a készülék mellé csomagolva instant módon. Az okostelefonok mellett új vezeték nélküli fülhallgatóval szintén számolhat a közönség, hiszen a Galaxy Buds Pro debütálása sem maradhat el az Unpacked eseményen keresztül.

Az elmúlt időszakban már többször írtunk a Galaxy Buds+ utódját megtestesítő hordozható kiegészítőről, így specifikáció szempontjából most ki sem térnék rá, hogy mire képes. De azért mégis annyit hozzátennék, hogy a jelenlegi híresztelések szerint: a két elődnek az egységes mixeként tartják számon, melynek értelmében biztosan picivel a Galaxy Buds Live nyitóára fölé pozícionáljak. A Galaxy Buds-ok is rendelkeztek szilikontokkal, ami ejtések felfogása ellen tökéletes. Célszerű védeni a bölcsőt, mégis csak onnan tölthetőek az egységek.

A Galaxy Buds Pro sem marad hasonló bölcsőt védő védőtok nélkül. A változás viszont annyi, hogy nála bőrtokot említenek. Az Alza.hu oldalán bukkantam a belistázásra, miszerint két színben – szürkében és Navy-ban (sötétkékben?) – lesz elérhető 10 090 Ft-os nyitóáron. Ám ami ennél egy fokkal furább, hogy a leírásban az alábbiként említik:

Samsung bőrtok a Galaxy Buds Live / Buds Pro (…)

Az alza.hu oldala buktatott le egy új kiegészítőt.
Forrás: Alza

A címsorából tehát arra asszociálnánk, hogy a Galaxy Buds Live-nak és a Galaxy Buds Pro-nak egységes méretű bölcsője lesz. Ergo, a Samsung tényleg elhagyja az oválisabb stílust, amit a négyzetes vált, mint ahogy azt a Galaxy Buds Live-nál megtapasztaltunk. Kíváncsi leszek, hogy a bölcsőtok a változás hatására mekkora akkumulátorkapacitással rendelkezik, hiszen a Galaxy Buds+-nál terjedelmesebb lehet.

Holnap este okosabbak leszünk, addig rágódjunk a leaks anyagokon.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.