Megérkezett a Galaxy A12 Magyarországra


Az év első fecskéje a Samsung Magyarországnak nem a Galaxy S21 termékcsalád lett, pedig a bejelentése minap esedékes. Helyette a teljesen belépőszintet képviselő Galaxy A-készülékek legfrissebbje futott be, a Galaxy A12, amiről december elején esett szó. Talán még emlékeztek a Galaxy A10-re, aminél gyengébb modell tavalyelőtt nem került a hazai képviselet portfóliójába. Még most is lehet itt-ott találni 60.990 Ft-ért, amit csak pénzpazarlásnak mondanék (pláne a Galaxy A21s mellett), de hát ki kell teljes készletet söpörni.

Ha nincsenek nagy elvárásaitok, akkor nem érhet meglepetésként az, hogy egy basic okostelefont testesít meg. Nem arra hívatott, hogy 50 méterről levadásszon a főszenzorjával egy madarat a fáról, hanem csak szimplán készítsen egy képet és kész! Lencsékből mondjunk, nincs hiány, hiszen néggyel vértezték fel hátulról. Üzemidőben hozza azt, ami egy átlagos használatnál átlagon felüli lehet. A naprakész szoftverje negyedévente fogadni tudja a biztonsági frissíteseket; illetve évente egyszer az operációs rendszer cseréket. Nem akarok senkit se lehangolni vele, mert hiába tűnik soknak a tudása, ez továbbra is egy belépőkategóriás termék, ami egy bizonyos ársáv lefedésére született.

A Galaxy A12 három színvariánsának a doboza.
Fotó: Galaxy Világa

A hazai képviselet tanult az előző évi hibáiból. Stratégiát váltanak! Ha felidézitek, akkor előttetek lehet, hogy tavaly nyáron a Galaxy A21s és a Galaxy A31 csúsztatva megkapta a 128GB-os belső tárhelyű variánsát. A versenytársak nyomása azóta változott, még intenzívebb lett; így most elengedték azt, hogy később helyezzék a kínálatba a duplázott ROM opciójukat. A Samsung Experience Store-okban, valamint a független hivatalos partnereknél már elérhető mind a két változat, így tényleg csak az szabhat határt, hogy mennyit akartok rááldozni.

Külön kihangsúlyoznám, hogy nem kell lemondanotok bizonyos színeiről attól, hogy nagyobb tárhelyopcióval vásárolnátok. Ugyanúgy elérhető a fekete, a fehér és a kék ennél is, illetve annál is. A forgalmazása a hét elején rajtolt, gyárilag 2 éves jótállással vásárolható!

Táblázatba foglalva mutatnám az áraikat és a színopciókat:

Termék:RAM/ROM:Színek:Ár:
Galaxy A124/64GBFekete | Kék | Fehér69 990 Ft
Galaxy A124/128GBFekete | Kék | Fehér76 990 Ft

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.