A Galaxy Buds Pro sem maradt előrendelési kampány nélkül


Január 14-én nem csak a következő Galaxy S-termékcsaládját mutatta be a Samsung, hanem a legújabb vezeték nélkül fülhallgatóját, a Galaxy Buds Pro-t. A tavalyi évből megtudhattuk, hogy ínséges időkben is azért szeretnek a vásárlók a zsebükbe nyúlni. A szakzsargon csak rúzs hatásként tartja számon a jelenséget, amikor csak szimplán egyfajta örömszerzéssel egybe kötött vásárlási szándék mutatkozik az alacsonyabb árszegmensben. A dél-koreai vállalat pedig ad opciót arra, hogyha valaki minőségi okoskiegészítőt akarna vásárolni, akkor mi mellett tegye le a voksát, mert szerintem sokakkal egyetérthetek azzal, hogy a jelenlegi legjobb teljesen vezetékmentes fülhallgatóját dobja a piacra, amihez még előrendelést is indít.

Láthattunk hasonlót 2020-ban, hiszen a Galaxy Watch3-hoz, vagy korábban a Galaxy Watch Active 2-khöz is indítottak pre-ordert, ami elsőre nagyon furcsán hangzik. Egy kiegészítőből – vagy más szóval tartozékból – készlethiány alakulna ki, az cseppet sem hétköznapi, azonban egy világjárvány kellős közepén simán előfordulhat az, hogy akadoznak a beszállítások, amiből fakadóan akár heteket kell várni a kiszemelt termék megvásárlására. (Több mint háromnegyedévet vártam a RingFit játékra, hogy újra elfogadható áron legyen készletek!)

A Galaxy Buds Pro készletei is végesek, azonban ha időben lecsaptok rá, akkor nem maradtok le. Mutatnám, milyen áron kerül a boltok polcára:

Termék:Nyitóár:Színvariáció:
Galaxy Buds Pro89 990 FtFantomlila (SM-R190NZVAEUE)
Fantomfekete (SM-R190NZKAEUE)
Fantomezüst (SM-R190NZSAEUE)

Ahogy az év eleji össze új terméknek a fantázianevét, úgy Galaxy Buds Pro-ét is a „Fantom” előtag illette. Amint kiolvasható a fentebbi szokásos táblázatunkból, az eddig legdrágább vezeték nélküli fülhallgató kerül a Samsung portfóliójába, amelyet ismételten három színnel indít útjára. Nincs kizárva, hogy a későbbiekben változtatnak a felálláson, azonban az előrendelési időszakát biztosan nem. Másrészről, egyelőre elképzelésem sincs arról, melyik lehetne egy lehetséges negyedik vagy ötödik szín.


Az előrendelés menetéről:

Az előrendelési időszak: 2021. január 14. 17 órától 2021. január 28. 23:59-ig tart, valamint a készlet erejéig – azaz a Samsung Magyarország úgy véli, hogy ha nem is minden színből, de azért a népszerűbbekből készlethiány alakulhat ki, ezért felhívja a figyelmet a mielőbbi döntéshozatalra.

Azok a vásárlók, akik leadják a fentebbi időszakban az igényüket a kiegészítőre, illetve teljes egészében előre kifizetik a vételárat, jogosultak lesznek némi ajándékra. Már csak ezért érdemes lesz hivatalos partner mellett letenni a voksot; illetve hiába úsznátok meg olcsóbban, azért nem mindegy, hogy milyen féle garancia társul egy olyan termék mellé, amit a kategóriájában flagshipként is simán lehet emlegetni. Nem is szaporítanám tovább a szót, inkább mutatnám, hogy a két Samsung Experience Store-franchise mellett, melyik elektronikai áruházak vesznek részt az előrendelési promócióban:

A Galaxy Buds Pro előrendelésben résztvevő partnerek.
Forrás: Samsung Magyarország

Egyelőre nincs arról információnk, hogy akik a Samsung Experience Store-ok bármelyikében rendelnék elő a vezeték nélküli fülhallgatót, megkapják-e a hivatalos átadási nap előtt 3 nappal, de ha tippelnünk kellene, akkor simán behúznánk rá egy határozott: IGEN-t. A termék első értékesítési napja: 2021. január 29., illetve az előrendelők kiszolgálása is, ha mégsem lenne igazunk. Ha pedig mégis, akkor január 26-tal tessék számolni – de függ minden a készletek beérkezésétől, illetve a kiszolgálástól, mégis csak a Galaxy S21 Ultra 5G előrendelői ajándékai között is ugyanezt a kiegészítőt tartjuk számon Fantomfekete színben.

Az előrendelők ajándékba:

  • 1db Samsung vezeték nélküli töltőpadot (EP-P1300TBEGEU) kapnak ajándékba.

A promóciós hirdetmény kreatívján nem szerepel a ráadás termék színe, ami azért lehet, mivel az átadás helyéül szolgáló üzletlánc éppen aktuális készlete határozza majd meg, hogy a vásárlónak van-e lehetősége választani, vagy sem. Alapvetően: fekete és fehér színopciók jöhetnek szóba. Számomra inkább az az érdekes, hogy nem a Samsung Members-ön keresztül történik a kiszállítása.

A részvételi feltételek és szabályzata itt olvasható el.


Az előrendelési kampány kreatívjai:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.