Nézd vissza a Galaxy Unpacked 2021 januári eseményét!


Csütörtökön lezajlott az év első komolyabb Unpacked eseménye. Az előző évekkel ellentétben előbb kaptuk meg a leleplezést, de annyi baj legyen, hiszen a Samsung több fronton stratégiát vált, hogy fel tudja venni a versenyt a versenytársaival. A 2020-as évben akadtak időszakok, amikor megszorongatták mind regionálisan, mind globálisan. Gondolom, ezeknek a próbálkozásoknak akarja az erejét venni, illetve hogy a Samsung tartani tudja a piacvezető pozícióját világszinten. A célok és tervek tehát nagyok, így lépniük kellett.

Január 14-én egy eléggé hosszú Unpacked Eventtel készültek. 1 óra 17 percet ölel fel az esemény, amelyet TM Roh kezd a szokásos üdvözlő beszédjével, majd pedig mielőtt rátérnének a lényegre, bemutatják azokat az okoskiegészítőket (a Galaxy Buds Pro-t, a Galaxy SmartTag-et és a Galaxy SmartTag+-t), amelyek meghatározhatják az idei prémium tartozékainak kínálatát. Ezt követően érkezik a nagy leleplezés a Galaxy S21 | S21+ duójával, majd mielőtt rátérnének a Galaxy S21 Ultra-ra, kicsit betekintenek a One UI 3 világába, újdonságaiba. Zárásképpen pedig kitekinthetünk a Galaxy ökoszisztémájába.

Mindenkinek kellemes kikapcsolódást hozzá. A Youtube-on direkt „könyvjelzőzték”, hogyha valakinek nem lenne ennyi ideje egyben!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.