Díjazza a hűséget a Samsung hazai képviselete


Dübörög a Galaxy S21 termékcsalád előrendelési időszaka, azonban a Samsung Magyarország azokra a vásárlókra is gondol, akik nem akarnak többszázezer forintot kiadni. Őket sem akarják háttérbe szorítani, hiszen egy érdekes promóció veszi kezdetét, ami egészen a hónap végéig tart. Mielőtt azonban felhívnám a részletekre a figyelmetek, azt is megemlíteném, hogy a Galaxy Buds Pro-ra szintén pre-order zajlik, melynek keretében egy vezeték nélküli töltőpad jár a vezeték nélküli fülhallgatóhoz grátiszba. Mindenképpen érdemes elgondolkodni rajta, hiszen rajta kívül akár a QI szabványt támogató okostelefonotokat is tölthetitek.

Mindössze annyit kell tennetek, hogy felkeresitek a hozzátok legközelebbi Samsung Experience Store-t, illetve ott vásároltok legalább 150 ezer forint értékben. Ha a számla végösszege eléri a kívánt határt vagy azt túlhaladja, akkor jogosultak lesztek 1db 20 000 Ft értékű kuponra, amit a következő vásárlásnál tudtok felhasználni. Tehát nincs meghatározva, hogy egyetlen termékkel kell összehoznod, akár ismerősökkel összefogva is lehet, csak egy számlára kerüljön minden. Akár 3db Galaxy Buds Live-ot is vásárolhatsz, ami jelenleg 58 490 Ft-ba kerül.

A kupont szintén csak a Samsung márkaboltokban és a hozzájuk kapcsolódó webstore-okban tudjátok érvényesíteni, azonban mindezt 2021. február végéig tehetitek meg. Nem hajt a tatár egyáltalán.

Gondolom, most sokakban felmerült a keresztkérdés, hogy akkor a Galaxy S21 széria előrendelői is jogosultak lesznek-e egy ilyen voucher-re?! Nem, hiszen Ők az előrendelési ajándékot kapják. A két promóció nem összevonható. Ne essünk át a ló túloldalára! A kupon előoldalán az alábbi olvasható, amúgy:

Érvényes: 2021. február 28-ig
Az utalvány készpénzre nem váltható. Felhasználható a magyarországi Samsung üzletekben és webáruházakban (www.ses.hu és www.sestore.hu). Samsung termékek vásárlására min. 20 000 Ft értékben 2021. február 28-ig- A kedvezmény más promócióval nem összevonható. Az utalvány látra szóló, pótlásra nincs lehetőség.

A promóció: 2021. január 15. és 31. között zajlik.

Íme a promóció hirdetményei:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.