Premier előtti frissítést kapott a Galaxy S21 termékcsalád


Premier előtti frissítésként említem, hiszen a Galaxy S21 széria hivatalos forgalmazása 2021. január 29-én veszi kezdetét Magyarországon. Minap írtuk meg, hogy több csatornán elkezdődött az előrendelők kiszolgálása, azaz a hazai képviselet eltekintett attól, hogy 3 nappal a beütemezett rajt előtt adja át a készülékeket, ezzel kialakítva tumultust, helyette szépen eloszlatja a tömeget azáltal, hogy aki éppenséggel ráér, az már mehet a hétvégén érte. A gesztus abszolút jófej, hiszen kevesebb ideig áll a vásárlóknak a pénze egy még meg nem kapott kütyüben. Másrészről, kaptunk olyan híreket is, hogy ezáltal, aki akár minap előrendelt, már át is vehette a kiszemeltjét, ugyanis az első raktárkészletek adott színeiből azért akadnak plusz darabok.

Nem újdonság, hogy a Samsung szoftverfejlesztői még a hivatalos rajt előtt frissítést bocsájtanak a készülékeikre. Senkit se érjen meglepetésként, ha bekapcsolja és felajánl egy update letölthetőséget, hiszen a cél a minél stabilabb és tökéletesebb Android élmény elérése, amit a One UI 3.1-gyel szeretnének tovább tökéletesíteni.

A G99xBXXZ1AUA4 buildszámon futó patch legelőször a GalaxyS21 5G-re futott be a hónap közepén, majd pedig a két nagyobb testvérére tegnap. Mindegyiknél az éppen aktuális biztonsági javítás figyelhető meg, de ami talán még fontosabb, hogy a szoftverfejlesztők ügyeltek a még jobb kameraélmény elérésére. Ebből fakadóan továbbreszelték a modult, amivel elviekben még jobb képeket tudunk végeredményben kihozni a trió bármelyikéből. Nem csak a Fényképező app-nál figyelhető meg javítás, hanem a nagyobb ujjlenyomat-érzékelőnél, aminél pontosítottak a scannelésen.

Nem utolsó sorban még a Wi-Fi stabilitásra hívja fel a figyelmet a kiadott patch note, melynek főbb pontjait lentebb olvashatjátok. Mindenképpen ajánlott a telepítése, még mielőtt beköltöznétek a szűztermékbe!

(Zárásképp jegyezném meg, hogyha nem érkezett még meg a frissítés, akkor sem kell pánikba esned, mert a szerverekre fokozatosan engedik rá a készülékeket, hogy elkerüljék a terhelést. Másrészről, javasolt ilyenkor használni a manuális frissítési lehetőséget a ‘Beállítások’ menüpont ‘Szoftverfrissítés’ almenüjében; vagy ott a Samsung Smart Switch PC-re telepíthető programja, amivel hasonlóképp van módotok ránézni a frissítés elérhetőségére.)

Forrás: Samsung

Buildszám: G991BXXU1AUA4 | G996BXXU1AUA4 | G998BXXU1AUA4
Android verziója: R (Android 11)
Kiadás dátuma: 2021-01-15 | 2021-01-21 | 2021-01-21
Biztonsági javítás szintje: 2021-01-01


Az alábbiak az újdonságok:

  • Tökéletesítettük a(z) Fényképező működését
  • Javítottuk az Wi-Fi-kapcsolatot és annak stabilitását.
  • Javítottuk az Ujjlenyomat-felismerés teljesítményét.
  • Átfogó stabilitási és funkcionális fejlesztések.
  • Tökéletesítettük az eszköz biztonságát.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.