Február 2-án mutatják be a Galaxy M02-t Indiában


Január végén se maradtunk bejelentés nélkül, hiszen a héten Thaiföldön leleplezték a Galaxy A02-t, amit bátran lehet tekinteni a dél-koreai vállalat totál basic okostelefonjaként. Nincs sok tudás benne, azonban inkább az árcímkéjével próbálja megnyerni magának azokat az érdeklődőket, akik szeretnék a lehető legolcsóbban megúszni a vásárlást. Mondanom se kelljen, de előbbi megérkezésével adja magát a testvérjének a “kopogtatása”, amit már egy másik régió piacára szeretnék bedobni, hogy a versenytársak forgalmát visszafogják általa.

Február 2-án délután 1 órakor történik meg a Galaxy M02-nek a bemutatkotása, amit az indiai piacra szán a Samsung Global – persze kis idő múlva nincs kizárva, hogy máshol is felüti fejét, mint pl.: Afrikában, azon belül Nigériában.

A Galaxy M02 kreatívja, ami felhívja az eventre a figyelmet.

Azért már jó előre szivárogtatják az infókat róla, hiszen nem titok az Infinity-V formaterv az előlapnál, melynek panelja csak a HD+ felbontást támogatja. Egy másik fontos húzó USP-jéről szintén lerántják a leplet, hiszen 5.000mAh-s akkumulátortelepet pakoltak bele, hogy egyetlen feltöltessel minél tovább bírja a nyűstölést.

A híresztelések szerint a Qualcomm által gyártott Snapdragon 450-es lapkája dolgozik a készülék váza alatt, ami mellé 3GB-nyi RAM-ot pakoltak, hogy terhelhető legyen szoftveresen. Belső tárhelyénél 32GB-ot rebesgetnek, amit microSD-vel bármikor tovább bővíthetünk. Operációs rendszerét az Android 10 szolgáltatja, ami alatt a One UI 2.0 felel a felhasználói élményért. Hátlapján két kamera foglal helyet, melyből a főszenzor 13MP-en teszi a feladatát; míg a szefiekamerája 5MP-en.

Az ára se titok, hiszen 6.999 indiai rupiáért kínalják az érdeklődőknek. Ergo, 10 ezer rúpia alatt, ami egy vízválasztó pont az ottani piacon. Amint minden specifikációját ismerjük, hozzuk a külön cikket róla.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.