Hónap közepén debütálhat a Galaxy F62


A Samsung olykor megmagyarázhatatlan döntéseket hoz, amelyek többsége egy kísérlet része. Tavaly a Galaxy F-termékcsalád rajtjával az indiai régióban megpróbált még nagyobb piaci részesedést összeszedni, hogy megerősítsék jelenlétüket. A széria alappillérét a Galaxy F41 teremtette meg, ami részben a Galaxy A, részben a Galaxy M sorozatot idézi meg. Már az év elejére beütemezik az utódnak az érkezését, vélhetően a Galaxy F62-ét.

Az típusszáma totálisan félreérhető, ugyan az ‘SM-E625F’ modellkód nem éppen követi le a házon belüli logikát. A jelek szerint nincs kizárva, hogy az ‘SM-Fxxx’ előtagot mégis visszakapják a hajlítható okostelefonok, hiszen a Galaxy Fold és a Galaxy Z-sorozatok ezzel látott napvilágot, azonban a Galaxy F42 belerondított az összképbe azáltal, hogy ‘SM-F415F’-ként debütált. (Ha visszaemlékeztek, az előzetes pletykák arról szóltak, hogy érkezik a Galaxy Fold Lite, aztán megcáfolásra került, miután leleplezték október tájt.)

A Galaxy F62 beharangozó kreatívja.
Forrás: Samsung India

A termék legkülönlegesebb részét a 7.000mAh-ás akkumulátortelepje adja, hiszen nincs olyan sok terméke a Samsungnak, ami ekkorával lenne felszerelve. Mindenképpen érdemes lesz szem előtt tartani, hiszen a versenytársak ellen ez az egyik nagyon fontos USP-jük. Tavaly már mutattak be több hasonló telepmérettel rendelkezőt, bár azok egyelőre csak a Galaxy M-szériát erősítik. Említettem fentebb, hogy a Galaxy A-val lenne mixe, ahonnan a kamerákat vették át. Tiszta sor, hogy a hátoldalon kameranégyes köszön vissza. A hátlapi főalkotó 64MP-en dolgozik, míg a szelfiért felelős 32MP-en.

Amire kevesen gondoltak volna, hogy egy olyan lapkával vértezik fel, ami korábban csúcskategóriás készülékben foglalt helyet. Minap bebizonyosodott, hogy a 7nm-es gyártástechnológiát képviselő Exynos 9825-tel dobják piacra, ami egykoron a Galaxy Note10-ekben debütált. Ez hatalmas hír, már csak azért is, mert Magyarországon még azért akadnak olyan üzletek, ahol elérhető a tavalyelőtti tollas jószág. És nem 200 ezer forint alatti termékbe tűnik fel kifutó árán sem. A Samsung India szintúgy megosztja azt a releváns infót, miszerint az Antutu 8-on 452 ezren szerepelt.

Kijelzője méretes lesz, hiszen 6.7 inches S.AMOLED-del mutatkozik be. A tárhelyénél 128GB-ot pletykálnak, ami mellé 6GB-nyi gyorsítótár dukál. Rendszerénél a legfrissebb One UI 3.1 könyvelhető, ahogy az Android 11 is.

A leleplezésére 2021. február 15-én kerül sor Indiában, várthatóan ismét a Flipkart exkluzív ajánlatai között értékesítik, Kíváncsi leszek, milyen bevezető áron. Színek tekintetében egyelőre kék és zöld van az éterben.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.