Fantomkék színnel bővült a Galaxy Tab S7-család több országban

A Samsung tavaly többször előállt azzal a húzással, hogy egy termék megjelenését követően több hónappal hozott csak forgalomba olyan színopciókat, amelyek sokkal ütősebbek, mint az alapok, amelyekkel debütált. Elég csak felidézni a Galaxy S20+-t, ami két-három hónap csúszással Aura Blue és Aura Red színekben tűnt fel – többek között Magyarországon is. Hasonló helyzetben volt a Galaxy Buds Live, amit szintúgy piacra dobtak Mystic Blue színelnevezéssel. Hozhatnék még számtalan példát a felsőkategóriás készülékek köréből, ugyanis ezzel bármikor újabb lendületet tudnak adni az eladásoknak, mert ha ritkábban látja vissza a vásárlója másoknál, akkor az pluszban egyfajta exkluzivitási élményt eredményez.

Amire az előző évek egyikében se volt precedens, az az, hogy a tabletek szegmensénél alkalmazzák. A Galaxy S21 termékcsaláddal egy időben debütált a Phantom elnevezés, és mivel a Galaxy S21 Ultra 5G-nél behoztak egy különleges színvariációt Phantom Navy kulcsszóval, így ezt átörököltették a Galaxy Tab S7-ekre.

A Galaxy Tab S7 Phantom Navy színe már rendelhető Németországban.
Forrás: Samsung DE

A Samsung Németország weboldalára már belistázásra került, de más országok kínálatában szintén jelen van, mint pl.: az USA-ban. Kétségtelen, hogy nagyon jól néz ki. Ez a Navy szín, nagyjából a sötétkirálykékre hajaz, abszolút prémium érzése sugároz a felhasználója felé. Talán, ami számomra lelombozó, hogy érkezésével mennyire erőtlennek tűnik a Misztikusbronz és a Misztikusezüst színválaszték.

Mutatnám a modellkódjait a termékeknek:

Árban nincs differencia csak azért, mert más színről van szó – legalábbis hivatalos forgalmazásban semmiféle megkülönböztetés nem szokott lenni. Már csak ebből kiindulva se válasszatok olyan kereskedőt, aki a limitáltság miatt felárat kérne érte.

Íme néhány fotó az új színről:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.