Új színben mutatkozik a Galaxy Tab S7 széria Magyarországon


A Samsung félévvel a Galaxy Tab S7 széria piacra dobását követően új színnel próbálja felpezsdíteni a tabletcsaládjának a forgalmát. Nem újkeletű a húzás, mivel, mint azt írtuk korábban, már jó párszor előfordult, hogy a kezdeti alapszínek mellé exkluzívak kaptak helyet a portfólióba. Most a jelenlegi legerősebb modelljénél tesz hasonlóképpen. A döntés hátterében az állhat, hogy jelentősen felélénkült irántuk a forgalom a koronavírus által. A táblagépek piaca 28%-os növekedésen esett át úgy, hogy egy ínséges időszakon van túl a világ lakossága.

A Galaxy Tab S7-ek: Misztikus Ezüst, Misztikus Fekete és Misztikus Bronz színben láttak napvilágot, azonban utóbbi nem került forgalomba hazánkban. Ami még eltérés más piacokhoz képest, hogy csak 128GB-os belső tárhelyűvel számolhatnak a magyar érdeklődők. Most a Mystic Navy színkódú modell érkezett meg az Wi-Fi-s változatokból – de nincs kizárva, hogy kisebb csúszással a SIM kártya képesek is befutnak. Egyelőre még nem szerepel a Samsung Magyarország aloldalán a magyar színelnevezése, így csak a külföldiként említenénk; viszont amit leszögezhetünk, hogy a korábban írt Fantomkék (Phantom Navy) magyarítás nem fedi a valóságot. Amint hivatalossá érik, megírjuk!

További érdekesség, hogy míg Németországban a 256GB-os modellek érvényesülnek, addig hazánkban csak a 128GB-os. Árban nincs eltérés a további Misztikus színeikhez képest. A Samsung Experience Store-okba már beérkeztek a készletek, keressétek bátran!

Fotó: Galaxy Világa

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.