Ismét frissítettek a Galaxy Buds Pro-n


A Samsung szoftverfejlesztői folyamatosan tökéletesítik a készülékeiket. Mostanság az, hogy az okoskiegészítői is rendelkeznek frissítéssel, annyira nem újdonság, hiszen a cél, hogy minél tökéletesebb felhasználói élményt biztosítsanak. A Galaxy S21 szériával egyidejűleg indult útjára a Galaxy Buds Pro életpályája. A legújabb vezeték nélküli fülhallgatója már premierje előtt javítócsomagokat kapott, amelyekkel számos hangzáshoz kapcsolódó funkció került optimalizálásra.

Az R190XXU0AUB3 buildszámú patch különlegessége, hogy a február 1-jén napvilágot látott előzőhöz képest viszonylag hamar futott be, nagyjából 1 hét leforgása alatt. Ismételten a hangzásban történt a legtöbb változtatás. Javítottak az aktív zajszűrésen, valamint a környezet hangjai funkción. Álljunk meg egy picit! Látszik, hogy hardveresen összerakott a termék, azonban szoftveresen akadnak gyengepontjai, ami nem fest túlságosan jó fényt rá. Talán, ami sokkal pozitív végkicsengést ad a ténynek, hogy nagyon rövid időintervallumokon alatt történik a reagálás, amit mindenképp díjazniuk kell a felhasználóknak. Mielőtt még bárki elkezdené hasonlítani a tavaly őszi Galaxy Buds Live-hoz megálljt kell paracsolnom, mert ez kétutas technológiával lett megáldva.

Másik érdekesség, hogy a működési elvéhez is hozzányúltak – jelentsen ez bármit. Majd a használói elmesélik, mit takar ez valójában.

A frissítést a Galaxy Wereable applikáción keresztül kell feltelepíteni a fülhallgatókra. Főverziószámban nem történt változás, maradt a RTOS 1.0, ahogy a korábbi változatoknál. Tehát mostanság csak csiszolgatnak, hogy tökélyre vigyék a húzó jellemvonásait.

A Galaxy Buds Pro egyik kreatívja.
Forrás: Samsung

Buildszám: R190XXU0AUB3
Android verziója: RTOS 1.0
Kiadás dátuma: 2021-02-08


Az alábbiak az újdonságok:

  • A működési elv megváltozott, amikor a felhasználó fülhallgatót visel.
  • Feljavított aktív zajkioltás funkció.
  • Feljavított Környezet hangjai funkció.
  • Stabilabb és megbízhatóbb rendszer

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.