Befutott az első bundle promóció a Galaxy A32 5G-hez


A Galaxy A32 5G az első olyan okostelefonja a Samsung Magyarországnak, ami középkategóriában 5G képességgel rendelkezik. Anno volt arról szó, hogy talán bevezetésre kerülhet a Galaxy A90 5G, azonban a Galaxy Fold érkezésével elállt a döntéstől a hazai részleg, mivel csekély közönség lett volna nyitott rá. Mostanság viszont, ahogy az ötödikgenerációs hálózat egyre nagyobb kiépítéssel bír, az igény is megteremtődik az ilyen termékekre. Érdekességképpen említeném meg, hogy a sort valójában a Galaxy Note10+ 5G nyitotta meg tavaly januárban, ami a Vodafone kínálatába debütált először.

A Galaxy A32 5G hivatalosan múlt pénteken debütált Magyarországon. A 119 990 Ft-os nyitóára magasnak hangozhat, hiszen anno a Galaxy A3x termékcsalád a belépőszint felsőzónáját testesítené meg. Mindezt alapul véve, eléggé elrugaszkodott debüt költségnek tűnik, főleg úgy, hogy maga a szolgáltatás eléggé korlátozottan használható.

Ha viszont a méretes akkumulátor telepje miatt tennéd le a voksod mellette, akkor jó döntés, mert megtartották az 5.000mAh-ás kapacitását. A hazai képviselet elhozta az első promóciót hozzá, ami egy bundle stílusú, azaz a nyitóárán nem csökkent, viszont ráadás terméket ad mellé, ez pedig egy Galaxy Fit2 aktivitásmérő. A kedvezmény nemcsak a Samsung Experience Store-okban és azok webshopjaiban érhető el; hanem a Media Marktban, az emagon, az Edigitálnál, az Euronics-nél és az Alzánál.

Termék:Típusszám:2021/Q1-es ár:
Galaxy A32 5G 128GBSM-A326B119 990 Ft

A promóció 2021. február 19. és 28. között zajlik, valamint a készlet erejéig.

Íme a promóció kreatív anyaga:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.