Több Unpacked esemény várható, mint az előző években!


2009 júniusában kezdődött el minden, amikor a Samsung úgy döntött, hogy a Samsung Jet esetében Unpacked eseményt indít, hogy nagyobb sajtó visszhangot kapjon a termék. Rákövetkező évben már egyből kettővel rukkoltak elő, a Samsung Wave-vel és a Galaxy S-sel. Hogy mindez, hova fejlődött, azt szerintem senkinek sem kell bemutatnom, ha pedig mégis, akkor a lentebbi infógrafika remekül prezentálja!

Ha az okostelefon szegmensnél maradunk, akkor leszögezhető, hogy növekvő tendenciát mutat a „Leleplező eventek” száma. Tavaly számszerűsítve hármat kaptunk, amelyek meghatározták a Samsung piaci működését. Talán a legmegdöbbentőbb az volt, amikor ősszel elhozták a Galaxy S20 FE-t, hagyván kibontakozni a Galaxy Note-szériát. 2021 változást hozhat. Már eleve azzal borították az előző évi tendenciát, hogy az év első hónapján bemutattak egy új készülékcsaládot, a Galaxy S21-et. A jelenlegi híresztelések szerint még erre az évre legalább 2, de inkább 3 darab várható, ami a fontosabb termékbejelentések sorában mutatkozik.

Bizonyos forrás (@TheGalox_) úgy saccolják, hogy…

  • a Galaxy Tab S7 Lite, a Galaxy Book Go, a Galaxy Book Pro és a Galaxy Watch Active 4 kaphatja az egyik blokkot (szerintünk a Galaxy Watch 4 majd csak 2022-ben debütál);
  • egy másikat: a Galaxy Tab S8-széria, a Galaxy Z Flip 2 és a Galaxy Z Fold 3 tudhat magáénak;
  • míg egy harmadikat, vélhetően ősz tájt rendezhetnek meg: a Galaxy S21/Note21 FE és a Galaxy Z Flip Lite / FE készülékekre fókuszálva.

Meglepetés lenne, ha hoznának olyan terméket, amiről alig van információ jelenleg a neten. Így állunk tehát jelenleg, viszont nem szabad elfeledkezni arról, hogy kisebb leleplezésekből lesz bőszen, hiszen nemsokára – március 12-én – hull le a lepel a Galaxy M12-ről, valamint bejelentésének hajnalán jár a Galaxy A52 és a Galaxy A72 termékcsalád is – hiszen az a hír járja, hogy mind a kettőből kapható lesz LTE és 5G képes modell.

Mutatnám a Samsung eddigi okostelefonjaihoz kapcsolódó infógrafikáját:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.