Nézd vissza a Galaxy A-széria Unpacked eseményét!


A Samsung márciusban se hagyott minket Unpacked esemény nélkül. Tényleg változtattak a stratégián, ugyanis a korábbi évekkel ellentétben 2021-ben már nem csak a felsőkategóriás termékeknek szánnak leleplező eventet, hanem a középkategóriának is. A döntés valahol adja magát, hiszen a legnagyobb darabszámban eladott termékeik innen kerülnek ki. Elég csak felidézni a tavalyi évet, melynek legfelkapottabb készülékének egyike a Galaxy A51 lett; ami az azelőtti esztendőben az előddel, a Galaxy A50-nel megint csak hatalmasat ment. Szerintünk parádés döntés, hogy ráfókuszál ilyen készülékek bejelentésére, nem pedig csak fű alatt elindítja a forgalmazásukat.

Szintén nem volt előző évek egyikében sem arra példa, hogy egy Galaxy A-szériás modellre előrendelést indítsanak. Hülyén hangozhat a tény, hiszen úgy se lesz készlethiány egyikből sem; viszont a koronavírus világjárvány okozta termelési nehézségeket muszáj szem előtt tartani. De ha fel is készült rá a Samsung, már csak a ráadás Galaxy Buds+ vezeték nélküli fülhallgató miatt érdemes lesz elgondolkodni a dealen.

Március 17-én lezajlott tehát a nagy bejelentés. Bemutatásra került a Galaxy A52 és a Galaxy A72, illetve mindkettőnek az 5G variánsa – viszont utóbbinak Magyarországra nem fog befutni egyelőre. Árakról és előrendelési dolgokról nemsokára külön cikk jön. Addig olvassátok vissza a kisebbik termék főbb jellemvonásait.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.