5G képes lehet a Galaxy M62?


A Samsung márciusban több középkategóriás készüléket mutatott be, viszont nem mindegyik az ázsiai piacra szánják. Hazánkban a Galaxy A52, a Galaxy A52 5G és a Galaxy A72 premierje előtt állunk, azonban más régiókban a szegmenset még: a Galaxy M- és Galaxy F-széria is képviseli. Természetesen ismételten Indiára helyeződik a hangsúly, ahol februárban bemutatkozott a Galaxy F62, ami folytatta a termékcsaládnak az éráját, viszont a „monster”-öknek is van ereje az országban, így nem kérdéses, hogy friss húst szeretne az érdeklődők elé dobni, amivel jobban telítené a kínálatát, hogy biztosan a dél-koreai vállalat termékére essen a választás.

A legújabb netre került tényből arra lehet következtetni, hogy a megjelenése előtt álló Galaxy M62 5G képességgel lesz felruházva, ugyanis a modellkódja SM-M626B/DS névre hallgat. A sok évnyi típusszám elemzésből pedig hamar le lehet szűrni, hogy a ‘6B’ végződés a régión belül az 5G hálózatra történő csatlakozás képességet jelenti, hiszen ha LTE-re lenne csak képes, akkor ‘5F’-fel zárták volna le gyorsan és sebtében.

A SamMobile értesülése/tippje szerint, a szimpla Galaxy M62-vel már találkozhattak az ottélők, csak éppen más néven van az éterükben, amit Galaxy F62-ként hívnak. Ezzel szemben a Galaxy M65 5G is egy felújított készülék, a Galaxy A52 5G, amit átnevezhetnek a premier alkalmával. Annyi biztos, hogy a netre került Bluetooth SIG tanúsítvány alátámasztja a gigabites hálózatra történő könnyed kapcsolódást, illetve a típusszám végén fellelhető ‘/DS’ szócska utal a fizikai két SIM-kártyás tulajdonságára.

Az SM-M626B modellkódú kütyü hasonlóan 6.5 inches Super AMOLED Infinity-O kijelzővel rendelkezik, ami 120Hz-es adaptív képfrissítéssel emelkedik ki a mezőnyből. Az operációs rendszerét az Android 11-en adja, mely alatt One UI 3.1-es felület fut. A hátlapi kameranégyesénél megtalálható az optikai képstabilizátor a 64MP-es főszenzornál, amivel 4K képes videózás már adott – de az előlap részéről is, ahol 32MP-lel dolgoznak. Az ujjlenyomat-olvasót a képernyő alá építik, optikai kiadásban. Ami eltérés lehet, hogy valószínűsíthető, hogy 4.500mAh-nál nagyobb akkumulátorral vértezik fel, ami hasonlóképp támogatja a 25 wattos gyorstöltést.

A bejelentése 2021/Q2-re esedékes, és csak az ázsiai piacra szánják!

Az indiai Bluetooth tanúsítvány listán az új modell!
Forrás: MySmartPrice

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.