A Galaxy Buds2 érkezhet nyár végén


A tabletek mellett a hordozható okoskiegészítők piaca is hasonlóan nagy fellendülésen esett át a 2020-as esztendőben. Nem véletlenül, hiszen ezek azok a termékek, amelyekre vagy kényszerből, vagy pedig kényelemből kellett költeniük a felhasználóknak. A Samsung a teljesen vezeték nélküli fülhallgatók volán a Galaxy Buds-termékcsaláddal érvényesül, melynek két ága van. Az egyik a Galaxy Buds-éra, ami kétutas hangzásával, valamint „bumszli” méretével célozza meg a közönségét; míg a másik a Galaxy Buds Live-vonal, ami egy letisztulatabb, ám formavilága szempontjából fülbarátabb megoldás. Mindenki döntse el maga, melyik számára a kényelmesebb – az viszont tiszta sor, hogy a Galaxy Buds Pro hozta el a teljesen felsőkategóriát.

Természetesen 2021-re is van kilátásban új vezeték nélkül fülhallgató, csak éppen az eddigi híresztelésekben nem éppen akadtak értelmes információhoz az utódhoz kapcsolódóan. Az se tisztázott, hogy a Galaxy Buds Live- vagy a Galaxy Buds-termékcsalád kerül-e kibővítésre, de az már igen, hogy az év második felére tehető a termék piacra dobása – legalábbis a versenytársakkal történő szinten tartás azt mondatná.

A legújabb Galaxy A-szériához is passzol a Galaxy Buds Pro.
Forrás: Samsung

Vannak olyan helyzetek, amikor a Samsung buktatja le önmagát. Most erről lesz szó, ugyanis a Galaxy Wearable legújabb frissítését az AndroidPolice csapata szemre vételezte közelebbről. Értsd: fogták a forráskódot és ténylegesen darabjaira szedték, amiből árulkodó információk kerültek napvilágra, mint az olvasható a forrás cikkben.

A számunkra fontos rész az alábbi volna:

<module-info pluginName="com.samsung.accessory.berrymgr" pluginAppName="Galaxy Buds2">
  <devices>
    <group name="Galaxy Buds2" wearableType="earbud">
      <item connectAudio="true" hostMinMemory="0" icon="oobe_drawer_ic_buds" supportMultiConnection="true" supportNonSamsung="true" supportTablet="true" switchGearTitleIcon="gm_ab_logo_buds">Galaxy Buds2</item>
    </group>
  </devices>
</module-info><module-info pluginname="com.samsung.accessory.berrymgr" pluginappname="Galaxy Buds2"><devices> </devices>
</module-info>

Ami szúrhatja a szemünket a forráskódban, az a pluginAppName mezőben található szöveg, amelyben a Galaxy Buds2 olvasható. Természetesen nincs semmi konkrétum, hogy tényleg így fogják hívni, de jó látni, hogy már megkezdték a termék hozzáépítését a meglévő adatbázishoz. Egy másik fontos mezőre hívnám még fel a figyelmet, ami a supportMultiConnenction volna, ami arra irányulna, hogy a termék képes-e több eszközhöz párosodni – mint mondjuk anno a Galaxy Level U Pro ANC fülhallgató. Nos, a válasz igen.

Nyilván, ami még megmosolyogtató tény, az a supportTablet mezőcske… Ki gondolta volna, hogy a táblagépekkel is kompatibilissé teszik. Kíváncsian várjuk, miben fejlődik az elődhöz képest, illetve azt, hogy tényleg az év második felére tehető-e az érkezése!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.