Zajlanak a Glamour napok


Márciusban nem sok promócióról tudtunk beszámolni, hiszen a Samsung Experience Store-ok zárva tartottak a kormányrendeletből fakadóan. A 2.5 milliomodik vakcina beadását követően az üzletek szerdán (április 7-én) nyithattak, ami pont egybe esik a Glamour napok kezdetével. Tudjátok, hazánkban kétszer két shopping days időszak van. Az egyik a már emlegetett Glamour, a másik pedig a Joy napok, amelyek fél évente ismétlődnek.

A Samsung márkaboltok természetesen részt vesznek az őrületben több forinton. Először is, leakciózták a tavalyi Galaxy A-széria két legkedveltebb tagját, a Galaxy A51-et és a Galaxy A71-et, amelyek hasonló árfekvésben nem igazán lesznek mostanság – maximum következő hónapban a Joy-kor. Előbbi az áprilisi árához viszonyítva 5 ezerrel, utóbbi pedig 10 ezerrel lett kedvezőbb ajánlatú, de a megszokott táblázatos felállásban prezentálnánk a változást:

Termék:Típusszám:2021/Q2-es ár:Áprilisi ár:Akciós ár:
Galaxy A51SM-A515F135 990 Ft99 990 Ft94 990 Ft
Galaxy A71SM-A715F165 990 Ft129 990 Ft119 990 Ft

A kiegészítőkről se feledkezzünk el, ugyanis, ha rendelkezel a Samsung Experience Store-okba felhasználható Glamour kuponnal, akkor bizonyos mértékű kedvezményre lesz jogosult. (Azt azért hozzátenném, hogy ha ott lapul a táskátokban egy Samsung törzsvásárlói kártyával, akkor mindenképpen használjátok, mert annak felmutatásával nincs szükség a kuponra, hanem egyből megkapjátok az árlecsapást.) Mutatnám, miből mennyit engednek el:

  • 20% kedvezmény minden Samsung tartozékra és kiegészítőre,
  • 10% kedvezmény minden JBL termékre

FONTOS: Noha, az okosórákat és az SSD-ket is tartozékként kezelik a Samsung Experience Store-ok, ezeknél a termékeknél sajnos nem lehet alkalmazni a 20%-os árengedményt – bár, azért lenne egy olyan teóriánk, hogy a webes felületek annyira ezt nem fogják ellenőrizni, legalábbis az SSD-ket biztosan nem. Egy próbát megér, csekkolja, aki kíváncsi rá.

A promóció 2021. április 7. és 11. között zajlik, valamint a készlet erejéig.

Íme a kreatívja a promóciónak:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.