Április 28-án lesz a soron következő Unpacked esemény


Jól tartja a Samsung a rajongóit, hiszen új hónap beköszöntével újabb leleplező eseményre invitálja a kíváncsi szempárokat. Mint az a címsorból kiolvasható, a soron következő 2021. április 28-án kerül megrendezésre, ami nem feltétlenül biztos, hogy az IM Division-t érinti. A jelenlegi szivárgásokból inkább a roadmap-ben feltüntetett Galaxy Book-termékcsalád next generation-jére tudnék asszociálni – már csak azért is, mert az ott beírt dátum elmúlt úgy, hogy hoppon maradtunk bejelentés tekintetében.

További érdekességként, még itt a legelején említeném meg, hogy a hazai képviselet nem küldte ki a virtuális jegyeket, amelyből arra lehet következtetni, hogy ebből a buliból biztosan kimaradunk. Ergo, egy sornyi rétegtermék bevezetése előtt állunk, amelyről április 28-án, keleti idő szerint 10 órakor hull le a lepel, ami átszámolva budapesti idő szerint 17 órás kezdést takarna. Nyugalom, a Youtube-on biztosan élőben fogják közvetíteni, arról nem beszélve, hogy majd úgy is utólagosan előkapjuk a felvett anyagot egy cikk erejére.

Nagyot vállalt a Samsung, ugyanis az alábbi szlogennel reklámozza az eventet:

The most powerful Galaxy is coming”

Az eddigi legerősebb Galaxy termék megérkezésének küszöbén állunk, amivel biztosra lehet venni, hogy se nem az okostelefonok, se nem a tabletek világát akarják erősíteni – sokkal inkább a PC-sekét, mivel a Galaxy Book-termékek arra hivatottak, hogy a laptopokat és notebook-okkat térdre kényszerítsék.

Vannak arról szivárgások, hogy az esemény fókuszában: a Galaxy Book Pro, a Galaxy Book Pro 360, a Galaxy Book Go és ezeknek a SIM-kártya képes változataik állnak. A specifikációs jellemvonásaik között említendő: a 90Hz-es képfrissítés, amit OLED érintőkényerővel látnak el. Ott van továbbra is az S Pen és Thunderbolt 4-es támogatottság, vagy éppen a Knox védelem. Biztosan az Intelnek a 11. generációs processzorját építik beléjük, és azt se tartjuk elképzelhetetlennek, hogy a nagyobb kijelzős (általában kétféle van!) variánst lehet dedikált grafikus kártyával kérni.

Részletekbe azért se bocsátkoznék, mert mindegyik újdonságról külön-külön szeretnék megemlékezni, ahogy azt tettük tavaly. Az Unpacked eseményen felbukkanhat a Galaxy SmartTag+, csakhogy jobban mélyítsék a köztudatban.

Mutatnám a hivatalos előzetesét:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.